Noutăți

Se deschide un uriaș Disneyland în China. Ce proporții va avea?

Mai mult de cinci ani de construcție și peste 5,5 miliarde de dolari cheltuiți pentru a deschide primul Disneyland din China. Situat în orașul Shanghai, uriașul parc de distracții se întinde pe o suprafață de 3 km pătrați, include două hoteluri, un lac și un castel plin de surprize.

CEO-ul Disney Bob Iger a declarat pentru CNBC că parcul se ridica la cel mai înalt nivel: “China reprezintă o piață uriașă pentru Walt Disney Company, poveștile noastre sunt cunoscute aici, ele ating inimile oamenilor din China, la fel de mult cum le ating pe cele din întreaga lume, indiferent de țară, indiferent de cultură. O experientă într-un parc Disney este o amintire pentru tot restul vieții. Pasiunea pentru brand-ul nostru și tot ceea ce reprezintă el, este extremă. Pentru noi devine extrem de importantă aprecierea pe care o primim din partea vizitatorilor noștri.”

disneyland1

Spre deosebire de Disneyland Hong Kong și Disneyland Tokyo, despre care turiștii susțin că ar fi copii fidele ale parcurilor tematice din SUA, „Regatul Magic” din China, se dorește a fi ceva unic, dezvoltatorii dorind să integreze lucruri clasice din parcurile Disney cu obiceiurile și caracteristicile arhitecturale chinezești. Dacă au și reușit acest lucru, nu mai avem mult de așteptat, parcul se va deschide publicului săptămâna viitoare, în data de 16 iunie.

sursa: shanghaidisneyresort.com/en/

sursa: cnbc.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii