Noutăți

România în pericol. Culoarul pentru imigranți se mută la noi. Sunt așteptați două milioane în acest an

Așa cum era de așteptat, tot mai multe țări europene, sufocate de valul de refugiați, își blochează granițele, ridicând garduri de sârmă, militarizând zonele de acces. Asta nu înseamnă că numărul imigranților va fi mai mic din acest motiv. Nu! În jur de două milioane de oameni sunt pe punctul de a porni spre Europa din zona Orientului Apropiat. Și dacă vechile culoare balcanice vor fi blocate, singura rută care mai rămâne pentru a ajunge în Germania și alte state mai dezvoltate este cea românească. Iar România nu este pregătită să facă față unui asemenea exod și nici să se transforme într-o tabără de triere a imigranților.

Dacă, forțați de împrejurări, vom ajunge în situația să avem zeci de mii sau sute de mii de imigranți în tranzit sau în tabere de triere, dezastrul pentru România este garantat. Este suficient să vedem ce s-a întâmplat în celelalte țări pentru a ne da seama de dezordinea, instabilitatea, insecuritatea și prăbușirea economică care vor fi generate în cazul unui astfel de scenariu. Și totul pentru că, pe de o parte puterile occidentale au destabilizat lumea arabă ca să pună laba pe petrolul arab, iar pe de altă parte, pentru că iresponsabila Angela Merkel a încurajat colonizarea arabă a Europei…

<<Cu doar cateva zeci de ore in urma, la granita cu Grecia, armata macedoneana a inceput constructia unui al doilea gard de sarma, care se va intinde pe 37 de kilometri si care va fi amplasat in paralel cu cel existent, dar la cinci metri in spatele acestuia. Astfel se trece la faza concreta a proiectului de constructie a unei noi cortine de fier impotriva fenomenului migrationist, ceea ce va face ca actuala „ruta a Balcanilor” sa fie abandonata de catre milioanele de refugiati ce sunt gata sa ia din nou cu asalt neputinicioasa Europa.

Deja, tarile care formeaza „nucleul dur” si care au anuntat ca vor incerca sa opreasca noul val migrationist cu orice pret, nu doar ca nu dau niciun pas inapoi, dar patrule comune ale politistilor din toate aceste state deja ii asteapta pe refugiati cu glontul pe teava. Asa ca, dupa cum autoritatile de la Bucuresti au fost avertizate de curand, este de asteptat ca, mai repede decat am putea crede, „ruta balcanica” sa fie relocata prin Romania>>, ne informează Enational.ro

După cum puteți vedea, politica UE, care trădează în mod evident interesele națiunilor europene,  este aceea de a continua colonizarea arabă a Europei cu orice preț. Nimic nu pare să îi determine să dea înapoi – nici atentatele de la Paris, nici violurile din Germania, nici faptul că majoritatea celor veniți nu sut refugiați și nici nu au vreo calificare profesională…

Planul Kalergi este pus în aplicare cu o perseverență diabolică pentru a îngenunchea Europa. Dacă lumea nu se trezește și nu îi trimite pe făptași la lada de gunoi a istoriei, în cinci ani vom trăi într-o lume foarte diferită de cea de acum! O lume care nu o să ne placă deloc!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

11 Comments on România în pericol. Culoarul pentru imigranți se mută la noi. Sunt așteptați două milioane în acest an

 1. Ceea ce se intampla in jurul nostru zi de zi ne indreptateste sa credem ca tarisoara noastra a fost lasata la mila sortii.(din pacate nu mai exista Decebal, nu mai exista Stefan, nu mai exista Vlad, nu mai exista Mircea, nu mai exista Mihai… Speranta este numai BUNUL DUMNEZEU!)

 2. Nu va fie frica, Maica Domnului pazeste gradina sa, dar pentru asta trebuie si noi sa ne rugam si sa cerem sa pazeasca Romania si pe romani.
  Multi citim la ora 22:00 Paraclisul Maicii Domnului I , asa ca “join the club”.
  In batalia actuala cea mai puternica arma e rugaciunea.
  Oare credeti ca intamplator Romania a fost ocolita, sau intamplator nu am intrat in Schongen(cum se scrie corect nici nu conteaza)

 3. Numai ca Dumnezeu se manifesta prin noi oamenii așa ca noi trebuie sa luam atitudine.

 4. Corect ar fi ca baroni care au destabilizat orientul,sa facă bine sa îl reconstruiască.

 5. Da total deacord cu rugaciunea este foarte adevarat , si eu simt asta pt ca ma rog , cu cit mai multi ne vom ruga cu atit o putere nevazuta va fi protectoarea Romaniei. Si mai cred ca armata americana v-a baga glontul pe teava pt emigranti , americanii nu ii vor prin Romania.

 6. Ma baieti ma, voi n-ati invatat nici pana acum ca Romania nu e Europa? Voi ati auzit de Jandarmerie? Voi ati auzit de gasti de Ultrasi? Daca se muta culoarul la noi, voi ce credeti ca patesc imigrantii aia? Reveniti-va mai baieti, ca n-au aia viata aici cu noi. N-au avut 2000 de ani, n-or sa aibe nici acum. Noi nu suntem nici Franta, nici Germania, nici Suedia nici Anglia. Noi calcam in picioare indiferent de rasa, de religie, nu discriminam. Asa ca haideti sa fim domni, sa ne calmam, ca am pazit Europa de cand e lumea, o mai pazim o data…asta e, n-ai ce sa-i faci. Vin incoace, ii “socam” nitel 🙂 Sper sa nu fie cazul, dar, ne stim ce rasa de oameni suntem…multa pace!

 7. …(Deschizindu-si o bere!)…si Annunaki si e.t. si lunaticii…daaaa..si ora 12:00!,,Sa nu invoci niciodata diavolul…Acesta raspunde intotdeauna,constiincios ,,prezent”la apel”….

 8. like sasha !

 9. Ca de obicei… https://youtu.be/X5gRc2jOYqk
  Sa construim si noi ceva, nu sa ne plangem. Sa facem un gard nai mare si mai frumos 😉

 10. parlametarii si toate gunoaiele care agreaza migrantii sa ii ia la ei acasa si sa ii pupe in bot!

 11. S-auzim Debine // 17 mai 2017 at 13:30 // Răspunde

  Tocmai in articol sta contradictia cu regula de postare; instiga la ura si in plus sfideaza logica. Ataca UE si pe Merkel, le face de doi bani, iresponsabile, .. in comparatie cu.. ? Care sa fie scopul articolului si al postarilor beliocase, pline de mizerii, publicate aici, nu-i asa chiar aprobate sub deviza .. “fara cuvinte obscene, fara limbaj violent, fara instigare la ura “… (sanchi ..)

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii