Noutăți

România cretină: la Satu Mare nu poți obține anumite posturi în Poliția Locală dacă nu știi… UNGUREȘTE

ActiveNews.ro: Poliția locală Satu Mare anunța că va organiza concurs pentru ocuparea a 15 posturi vacante. Pe lângă condițiile legale, vechime și studii, angajatorul, instituție subordonată Primăriei Satu Mare, impune și două condiții specifice.

Pentru două funcții specifice de execuție de polițist local clasa III grad profesional principal și pentru două funcții publice specifice de execuție de polițist local clasa III grad profesional debutant, se solicită capacitatea de exprimare în limba maghiară cel puțin la nivel de bază (conversație) și permis de conducere categoria B. Condițiile specifice sunt eliminatorii.

Cu alte cuvinte, candidatul care nu știe maghiară nici măcar la nivel de conversație va fi eliminat și nu va putea participa la concursul organizat pentru ocuparea celor două funcții, ceea ce pentru unii suna cam discriminare.
Nota mea: Cu alte cuvinte, nu cetățenii români de etnie maghiară trebuie să învețe și româna, ci angajații statului român trebuie să cunoască maghiara pentru că șovinii unguri, în ura și disprețul lor primitiv față de România și români, refuză să cunoască și să vorbească limba statului în care trăiesc, chiar și în zonele din țară unde nu sunt majoritari. Prin urmare, ura și prostia ungurească este dublată de cretinismul statului român, care nu face decât să dea apă la moară șovinismului maghiar. Asta e România: o țară condusă de proști, aleși de o majoritate stupidă!!!

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on România cretină: la Satu Mare nu poți obține anumite posturi în Poliția Locală dacă nu știi… UNGUREȘTE

  1. si in Mures e la fel

  2. politia locala este militia locala servila primarului. nu aparine de MAI si nu este recunoscuta de catre nimeni. primarii sunt buni de plata daca isi angajeaza militieni si batausi sa atace oamenii pe strada

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii