Noutăți

VIDEO INCENDIAR – Ritual masonic cu actori, politicieni și oameni de afaceri români…

Acum două zile a fost publicată pe youtube filmarea unui ritual masonic (realizat probabil la Casa Poporului prin 2004-2005) în care apar actori români cunoscuți, politicieni și oameni de afaceri. Cel care a atras primul atenția asupra materialului a fost jurnalistul Robert Turcescu pe blogul său, pentru ca apoi să discute același subiect la B1 Tv (fimarea cu această discuție o puteți viziona mai jos).

Ritualul filmat și făcut public și pe care Robert Turcescu îl definea ca fiind puțin „kripi” (creepy) pare să fi fost filmat la vremea respectivă cu acordul organizatorilor. Poziția bună a camerei și stabilitatea filmării ar fi niște argumente în acest sens. În situația asta, ne putem întreba dacă nu cumva a fost lăsat în spațiul public cu bună știință, pentru a infirma teoriile ritualurilor de tip satanic pe care masonii le-ar practica, conform anumitor surse…

Ceea ce este interesant de remarcat, pe lângă altele, este faptul că, la un moment dat, israelianul Niels Schnecker este prezentat de actorul George Ivașcu ca reprezentantul Republicii Moldova în acest ritual masonic, purtând cu el steagul românilor de peste Prut!!!… (partea B, de la minutul 13:00)

Pentru mai multe, vizionați filmarea!

Daniel Roxin

Partea A

PARTEA B

PARTEA D

PARTEA E


15 Comments on VIDEO INCENDIAR – Ritual masonic cu actori, politicieni și oameni de afaceri români…

 1. „Lipseste cel putin partea C iar partea E se termina cam brusc ceea ce lasa de crezut ca exista cel putin si o parte F… „(comentariu preluat de pe youtube de la Partea A al utilizatorului Ariciuc Hotațiu https://www.youtube.com/user/ahoratiu)
  Părerea mea este că lipsesc din acest video „incendiar” exact părțile grele care au apărut pe alte surse chiar dacă nu din România, dar clar despre aceeași masonerie… https://www.youtube.com/watch?v=DnHsnGK7e6o

 2. Claudiu Gilian // 22 martie 2016 at 12:01 // Răspunde

  Turcescu definea ritualul ca fiind puțin „kripi”?!? Ce cuvânt e ăsta și în ce limbă? Poate „creepy”, adică „înfiorător” în engleză…

 3. interesant… Partea C unde este? 🙂

 4. De ce sunt si femei in videoclip!? Nu au voie deloc acolo!

 5. A da e barbat ala cu toiagul! Si totusi tare imi pare ca asta e doar umplutura!

  • Umplutura mai mult ca sigur. Sa dezumfle un pic zvonurile cum ca s-ar inchina unei anume statui cu copite si coarne. Din pacate pentru ei, in occident (M. Britanie, Franta, Spania etc.), deja au aparut filmari cu camera ascunsa de la unele ritualuri de-ale lor, cu aer satanist, unde au loc un fel de incantatii si juraminte cu ciocanele si sabiute, in fata unei statui antropomorfe dar care avea cap de tap cu coarne supradimensionate, copite in loc de picioare si coada, precum bovinele… Orice asemanare cu „necuratul”, presupun, ca e o „pura intamplare”… Pe cine o reprezinta statuia respectiva, pe marele lor „arhitect”?!

 6. Eu nu vad niciuna din parti. Le-au sters?

 7. cristian c. n. // 22 martie 2016 at 19:09 // Răspunde

  Mi-am imaginat ca ridicolul se manifesta doar in acea parte a societatii unde sunt plasati oameni mai fara staif,mai putin educati.M-am inselat.

 8. Aceste filmari sunt „scapate” intentionat in media, cum bine sugerati. Si ei au nevoie de reclama doar… 🙂

 9. stoian g. bogdan // 23 martie 2016 at 0:51 // Răspunde

  Pare a fi Teatrul Odeon locatia 😀 Ritualul este excelent, ofera multa lumina care poate aduce si mai multa lumina, iar oricine a privit filmarea s-a initiat in Masonerie intr-o oarecare masura a devenit mason 😀

 10. retarzii astia nu au avut jucarii cand erau mici….

 11. Eu zic ca e o piesa de teatru … In afara de Neils Snecker si niste actori obscuri nu vad persoane cunoscute

 12. Ma da voi chear nu v-ati prins ca sunt repetiții din ultimul film Star Wars 🙂

 13. Ce vedeti ridicol intr-un ritual masonic? Si ce argument este acesta precum caruia este creepy si penibil pentru ca suntem in 2016, este un grup social relativ inchis, unde oamenii au obiceiurile lor proprii care dateaza de foarte multi ani. Faptul ca romanii taie porcul de Craciun nu este la fel de creepy, pentru ca suntem in 2016…?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.


*