Noutăți

Revoluție în știință – Despre teleportare și medicamente… electro-magnetice

Nu există nicio îndoială asupra faptului că trăim vremuri fascinante din punct de vedere al progresului științific și că ne putem aștepta ca multe dintre tehnologiile pe care le vedem în filmele SF să devină realitate pe parcursul vieții noastre. Mai mult, unele dintre descoperirile științei de azi îi fac invidioși chiar și pe creatorii de scenarii science fiction.

Cu toții am auzit despre teleportare dar, cel mai probabil, am considerat că un astfel de fenomen e posibil doar într-un film artistic… Așa să fie, oare? Conform probelor existente astăzi, teleportarea este o realitate și ea a fost chiar dovedită de savanți cu mare prestigiu internațional…

Peste toate, s-a trecut de un alt prag al realizărilor științifice. Imaginați-vă că există tehnologia necesară pentru a produse medicamente… electro-magnetice. Ce înseamnă asta? Că în loc de a lua penicilină, insulină sau un alt medicament, ai primi un impuls electro-magnetic, o informație care, pătrunsă în corpul tău, ar avea același efect cu medicamentul, mai puțin consecințele negative pe care le găsești pe lista cu efecte adverse din descrierea oricărui medicament alopat.

Dar oare aceste descoperiri sunt accesibile publicului larg? Cum reacționează comunitatea științifică conservatoare când trebuie să valideze asemenea descoperiri?

Despre toate acestea veți afla lucruri deosebit de interesante în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, în care o am invitată pe Lect. univ. dr. Mihaela Gheorghiu, de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Revoluție în știință – Despre teleportare și medicamente… electro-magnetice

 1. In completare la reportaj – inca un reportaj:
  De ce nu evolueaza ”stiinta” actuala:
  https://www.youtube.com/watch?v=KYo5AVbgwkc

 2. Multe multumiri d-nei lector Mihaela Gheorghiu pentru informatiile extraordinare! Ar fi un cadou inestimabil pentru vizitatorii interesati, daca ne-ati oferi mai des astfel de reportaje.

 3. Doamna lector spune multe lucruri adevărate însă interpretarea legată de boala Lyme, de HIV, de hepatitele virale, adică de de boli generate de microbi și virusuri, este neconformă realității. Toate bolile atribuite microbilor și virusurilor au, în realitate, alte cauze. Așa cum deja mulți au realizat, există patru feluri de cauze care aduc organismul în starea de boală: 1) fizic (foamete, hrană procesată, deshidratare, supraepuizare, sedentarism, hipotermie, insolație, odihnă insuficientă, etc); 2) chimic (peste 100.000 de substanțe chimice, toxice, de sinteză, aflate în aer, apă, medicamente, alimente, materiale de construcție, mobilier, electrocasnice, cosmetice, textile, produse de igienă și curățenie, etc); 3) psiho-emoțional (supraepuizare intelectuală, tensiune psihică, negativă, sentimente negative, suferință emoțională, etc); 4) electromagnetic (totalitatea radiațiilor electromagnetice provenite din surse artificiale, vezi http://altered-states.net/barry/newsletter508/). Toate acestea, combinate, duc la degenerarea accelerată a organismului!
  Citat: La baza medicinei “moderne” se afla inca de mai bine de un secol teoria germenilor patogeni. Pe ea se bazeaza intreaga metoda de diagnosticare si intreaga paleta de “terapii”, devenita intre timp o industrie cu profituri de miliarde de euro. La marea majoritate a medicilor, antibioticele, cortizonul, vaccinurile etc. etc. etc. sunt instrumentele preferate de “tratament” sau “preventie”. Medicina conventionala functioneaza pe un singur principiu: sa gasim “agentul” [patogen] prezent in procesul bolii, sa-l anihilam… si gata cu boala! Aceasta teorie este insa in continuare o simpla iluzie si ne duce intr-o fundatura tot mai periculoasa, caci legile biologice ale naturii vorbesc in mod clar un cu totul alt limbaj, iar “tratamentele” medicinei alopate se dovedesc a avea in timp consecinte tot mai devastatoare. Niciodata nu au existat in intreaga lume atat de multi oameni suferinzi de boli cronice, inclusiv copii. In afara de asta, tendinta spre si mai multe imbolnaviri cronice la copii creste in mod alarmant.

  http://pro-decizii-informate.ro/category/teoria-germenilor/

  http://pro-decizii-informate.ro/category/teoria-infectiei/

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii