Noutăți

Resetarea amprentei energetice personale și reproiectarea destinului prin stimulare mentală

Orice curs introductiv în anatomie ne învață faptul că în fiecare secundă în organismul nostru au loc mii de procese de natură electrică. Senzația de electrizare atunci când ne atingem întâmplător de o altă persoană sau influența pe care o avem asupra semnalului radio când apropiem mână de antenă sunt fenomene datorate impulsurilor electrice care ne străbat. Aceste semnale sunt transmise în mod constant de la și către creier pentru a asigura colaborarea și funcționarea optimă a organelor.

Vibrațiile mentale și emoționale reprezintă forțe subtile magnetice

Dincolo de procesele chimice și electrice care au loc la nivel fizic, mai există o formă de energie care interferează cu tot ce se petrece în corp și în afara noastră: energia generată de gânduri și emoții. Acest tip de vibrații este magnetic și ne setează punctul de atracție în viață. Ceea ce gândim și simțim se supune Legii Rezonanței, conform căreia atragem tot ce ne corespunde din punct de vedere vibrațional. Cu cât gândurile și trăirile noastre sunt mai pozitive și mai pline de iubire, cu atât experiențele, oamenii și lucrurile pe care le atragem sunt mai benefice.

Dificultatea cu care ne confruntăm atunci când devenim conștienți de puterea gândurilor constă în schimbarea punctului personal de atracție. Acesta este format din programe mentale, conștiente și subconștiente, formate de-a lungul vieții și puternic înrădăcinate în noi. Fiecare dintre acest patern de gândire atrage către sine gânduri, emoții, energii, oameni și experiențe care vibrează pe același nivel de frecvență.

Studii din domeniul neuroștiinței arată că 95% din ceea ce credem că facem conștient sunt de fapt comportamente setate la nivel subconștient. Dacă alegem să ne schimbăm viața, trebuie să producem o transformare masivă la nivel mental, alegând să întreținem cu perseverență noi gânduri și emoții până când creăm noi tipare energetice.

Cum să-ți crești nivelul de vibrație prin stimulare mentală

Performanțele pe care le înregistrează evoluția tehnologiei în domeniul neuroștiinței ne permit astăzi să transformăm imposibilul în posibil. Să ne reproiectăm destinul în cel mai scurt timp conform unor direcții noi stabilite în mod conștient. Este vorba despre tehnologia pentru stimulare mentală prin semnale luminoase și sonore modelate pe frecvențe specifice care antrenează creierul să funcționeze la cote maxime, sporesc receptivitatea subconștientului și accelerează puternic viteza de învățare a unor noi obiceiuri de gândire, induc o stare de relaxare profundă creând o energie benefică în întregul corp, stimulează dezvoltarea gândurilor și emoțiilor pozitive și ridică la cel mai înalt nivel punctul general de vibrație personală.

În esență, ceea ce face o tehnologie complexă de antrenament mental pe diferite frecvențe este să stimuleze în mod natural anumiți centri din creier să producă substanțe neurochimice asociate cu relaxarea, plăcerea, satisfacția, fericirea, iubirea, compasiunea și împlinirea interioară. Este cea mai puternică și totodată benefică modalitate de combatere a depresiei folosită astăzi în centre și clinici de prestigiu din întreaga lume.

Sediul schimbărilor se află în creier

Într-unul din studiile efectuate, 11 pacienți au fost evaluați prin analize de sânge, înregistrări cu ajutorul electroencefalografului și al aparatelor de biofeedback, înainte și după sesiuni de relaxare cu tehnologii de stimulare mentală prin lumini și sunete. S-au observat creșteri cu 25% la nivelul beta-endorfinelor și cu 21% la nivelul serotoninei (ambele substanțe neurochimice asociate cu starea de bine, plăcerea și fericirea). Acest studiu a fost realizat de către Dr. Roger K. Cady împreună cu Dr. Norman Shealy și a fost publicat în lucrarea lor “Neurochimical Responses to Cranial Electrical Stimulation and Photo-Stimulation via Brain Wave Syncronization”.

Setarea unor noi programe de gândire și ridicarea nivelului personal de vibrație reprezintă cele mai profunde transformări pe care le poți produce cu viteză accelerată atunci când lucrezi zi de zi cu o tehnologie de antrenament mental. Fără efort și amânări, ci relaxându-te tot mai mult și mai profund. Schimbarea se dovedește a fi un proces plăcut și mai ușor decât a fost vreodată. Și așa ar trebui să fie. Pentru că viața este o aventură extraordinară care merită trăită din plin. Putem atrage cele mai favorabile energii, abundență și sănătate, experiențe bogate, frumusețe și relații armonioase cu oamenii din viața noastră. Puterea se află în alegerea schimbării.

În România, echipa de cercetare științifică Aimgroup pune la dispoziția celor pasionați de stimulare mentală, dezvoltare personală și îmbunătățirea calității vieții tehnologia audio-vizuală Mind Synergy cu o memorie proprie de 112 programe pentru stimulare cerebrală cu efecte specifice. Despre modul de utilizare, beneficii pe termen scurt și lung, și despre experiențele altor utilizatori poți afla mai multe informații pe pagina:

www.aimgroup.ro

Anca Ciobotaru


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii