Noutăți

Război în PSD. Primarul PSD al Iașului îl atacă pe Dragnea, cere retragerea ordonanțelor și demiterea ministrului justiției. Video

Așa cum era de așteptat, nu toți liderii PSD împărtășesc politica aberantă a lui Dragnea și a Guvernului Grindeanu. După ce Ministrul PSD al Comerțului, Florin Jianu, și-a dat demisia azi dimineață, afirmând că nu poate să susțină aceste penale ordonanțe de urgență, un alt lider marcant al partidului își arată public nemulțumirea. Este vorba de vicepreședintele PSD Mihai Chirică, primar al Iașiului.

Acesta, după ce în urmă cu o lună criticase decizia lui Dragnea de a oferi României un prim ministru musulman, a contestat și astăzi, în mod deschis, noile decizii ale guvernului marionetă. Astfel, într-o conferință publică ținută la primăria Iașiului l-a atacat pe Dragnea, a cerut retragerea ordonanțelor și demiterea ministrului justiției. Cu siguranță, gestul lui mai spală fața PSD-ului. Dar oare câți contestatari ai lui Dragnea mai sunt astăzi la marea întrunire a liderilor PSD de la București? Va reuși președintele PSD să își păstreze scaunul?

Mihai Chirica : ”Am ales de la începutul carierei mele politice să spun adevărul și să nu-mi fie rușine să mă uit în ochii ieșenilor, a membrilor de partid și, desigur, în ochii propriei conștiințe. De aceea, transmit un mesaj din calitatea de lider al PSD Iași și propun Guvernului Grindeanu și președintelui Liviu Dragnea să abroge la fel de urgent OUG 13/2017, să propună un proiect de lege Parlamentului României ales pe 11 decembrie, să facă dezbatere publică, să consulte specialiștii, societatea civilă și să lăsăm Parlamentul, ca entitate democratică a acestui stat, să decidă”.

Adrian Albu

Video-conferința incredibilă:


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Război în PSD. Primarul PSD al Iașului îl atacă pe Dragnea, cere retragerea ordonanțelor și demiterea ministrului justiției. Video

  1. Si il vor da afara din partid.
    Trebuie sa ne inarmam cu rabdare, sa fim uniti si sa ne punem mintea la contributie: o solutie trebuie sa existe, pentru a scapa de acesti hoti sociopati.
    Daca se bazeaza pe presupunerea ca ne vom simti infranti si demoralizati, se inseala: vom fi mai inteligenti, mai creativi si mai uniti decat ei si, mare diferenta fata de ei, NOI il vom avea pe Dumnezeu de partea noastra!

  2. cetățeanul tulburat // 2 februarie 2017 at 19:46 // Răspunde

    cea mai simplă soluție ar fi să ignorăm banii, să nu ne mai stresăm alergând după ei că oricum nu o să îi avem, iar cei ce îi au nu o să aibă ce să facă cu ei pentru că lumea nu îi mai bagă în seamă…iar toate instituțiile de control create în jurul banilor nu mai au sens…să și-i bage în anu s pe toți! Fraieri mai suntem…Viața pe planetă înseamnă doar bani…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii