Noutăți

Război în mijlocul sărbătorilor: Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh. NU O SĂ AVEM prim ministru MUSULMAN!!!

Riscând suspendarea, Iohannis a respins-o acum 15 minute pe Sevil Shhaideh, propunerea PSD + ALDE la postul de prim ministru al României.

În condițiile în care Dragnea a amenințat înainte de această decizie că Sevil Shhaideh este singura propunere pe care PSD -ul o va face, transmițându-i președintelui că, dacă nu o acceptă, îl paște suspendarea, decizia lui Iohannis poate fi luată ca o declarație de război.

Dacă propunerea iresponsabilă a lui Dragnea, care ar fi transformat România în prima țară din UE cu prim ministru musulman, a fost o uriașă surpriză, decizia de a o respinge este de asemenea o surpriză foarte mare, pentru că mai toată lumea credea că neamțul Iohannis este prea laș și prea corect politic pentru a face un astfel de gest.

Prin urmare, șahul dat de Dragnea la Iohannis acum o săptămână s-a transformat într-un șah dat de Iohannis lui Dragnea. În plus, tot acest circ nu a făcut decât să aducă prejudicii de imagine PSD-ului, care a pierdut o parte din susținerea cu care a câștigat categoric alegerile, în timp ce Iohannis va beneficia din acest moment de o creștere a simpatiei, poate chiar și din partea unor votanți PSD, șocați de propunerea celor pe care i-au susținut.

Mănușa a fost aruncată înapoi, așadar, și nu vom avea prim ministru musulman. Urmează să vedem care va fi reacția lui Dragnea și a PSD-ului și dacă aceștia vor ataca cu o suspendare a lui Iohannis.

Până una alta, eu cred că mulți PSD-iști răsuflă ușurați. Au și de ce! Mai rămâne să aflăm care sunt motivele respingerii, președintele nejustificându-și decizia în momementul anunțării ei.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Război în mijlocul sărbătorilor: Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh. NU O SĂ AVEM prim ministru MUSULMAN!!!

 1. Ca cetatean roman cred ca am dreptul sa stiu care este motivul respingerii. Sper ca nu pentru ca este de religie musulmana, deoarece, atunci si el trebuie suspenda fiind lutheran

  • Mie imi este de ajuns ca a respins-o,avand in vedere ca nu o recomanda NIMIC pentru o asemenea demnitate in Statul roman,iar colac peste pupaza,mai este si apropiata baronului Constantinescu.Cele mai valoroase lucruri din CV-ul dumneaei sunt prieteniile dubioase si cumetriile, cu alte cuvinte.

  • E, uite iti spun eu: pentru ca e de religie musulmana, d’aia a respins-o! Si?! Sau tu traiesti pe marte?!

 2. Bravo pentru presedinte !

 3. Eu as fi de acord sa o ia de manuta pe musulmanca domnul luteran,sau neamtul si tataroaica,sau gangavul cu muierea si sa mearga la olteanul asta de drag.. si sa-i vada el im fiecare dimineata pe cuptor la dansul si sa-i pupe unde vrea el iar pe noi pe toti sa ne pupe unde ma gandesc eu

 4. cristian c. n. // 27 decembrie 2016 at 13:33 // Răspunde

  Pacat ca tatarii dobrogeni sunt bagati in rahaturile noastre.Nu cred ca mahomedanii,populatie istorica a Dobrogei, pot fi asimilati fundamentalistilor islamici.Cred ca nu ma insel,dar acestia nu au avut vreodata vreo organizatie ostila statului Roman.Am auzit ca exista un ordin al maresalului Antonescu prin care se cerea retragerea de pe front a tuturor militarilor apartinand nationalitatilor conlocuitoare,exceptand turcii si tatarii dobrogeni.Din pacate doamna Shhaideh nu a fost desemnata de Dragnea pentru functia de prim ministru avand ca reper inalta pregatire profesionala sau seriozitatea in munca(acestea nu sunt criterii pentru a fi nominalizat in demnitati ale statului),ci doar casatoria acesteia cu acel domn din Siria.

 5. Voi nu intelegeti ca aici e vb. de lupta sistemului securist mafiot, creat chiar de Basescu, aflata in spatele paiatei Fritz si PSD. Va-ti gandit ca daca vine PSD-ul, ce se intampla cu Basescu,Coldea, Kovesi si altii ,carea au tocat la ei?Cred ca asta e cel mai bun motiv pt. toti romanii, sa inteleaga ca partidele si politicienii sunt boala societatii noastre.Uitati-va cum va scoate-ti ochii din cauza jegurilor astea si pt. ce, sa asi imparta puterea , influenta si protectia, aidoma bandelor mafiote.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii