Noutăți

Rasism: Roman interzis în Israel pt că vorbește despre o poveste de dragoste dintre o evreică și un arab

Ministerul Educației din Israel a interzis un roman de dragoste în care este prezentată relația între o femeie israeliană și un bărbat palestinian, pe motiv că amenința indentitatea evreiască. Decizia ministrului reprezintă o premieră și a fost criticată dur de liderii politici, care au spus că guvernanții nu fac altceva decât să țină învățământul israelian departe de valori precum egalitatea și libertatea, informează DW.de., preluat de B1Tv.

Ministrul Bennett boicotează o carte excelentă recomandată de un comitet profesionist. Ei fac acest lucru pentru că în carte se vorbeşte despre o poveste de dragoste dintre un evreu şi un arab.

Ministerul vrea să purifice sistemul de învățământ din Israel departe de valori cum ar fi pluralismul, libertatea și egalitatea, a precizat intr-un mesaj pe facebook liderul partidului Meretz, Zehava Galon- liderul Partidului. (B1Tv)

Și acest lucru se petrece în contextul în care alți evrei – vezi cazul miliardarului George Soros – fac apologia multiculturalismului și ne îndeamnă pe noi ceilalți să primim cât mai mulți refugiați arabi… Cu alte cuvinte, în timp ce unii evrei din Israel au o abordare radicală, chiar rasistă, la nivel de Minister al Educației, pentru a-și apăra identitatea proprie, în restul lumii alți evrei influenți se dau peste cap să le șteargă celorlalte popoare identitățile culturale sub tăvălugul Globalizării și al așa-zisei Noi Ordini Mondiale pe care tot ei o regizează.

De reflectat asupra acestei situații!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Rasism: Roman interzis în Israel pt că vorbește despre o poveste de dragoste dintre o evreică și un arab

  1. Eu încerc să combat ,unde pot mai ales în şcoală, ideea asta de pro-globalizare ,unde şi unii profesori au început să îi facă reclamă… Pentru mine multiculturalismul ,care înseamnă corcire până la urmă, e cel mai urât coşmar al meu.

  2. Carianopol // 4 iulie 2016 at 20:19 // Răspunde

    Primitivi. Barbari. Israelul, stat facut prin rapt si crima, practica purificarea etnica, terorismul de stat, asasinatele si genocidul. Cartier general ul unei nafii globale, este locul de refugiu al infractorilor internationali de aceeasi etnie. N-ai la ce sa te astepti de la asemenea neoameni.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii