Noutăți

Psihiatru italian: “Macron (noul președinte al Franței) este un psihopat care lucrează doar pentru el însuși”. VIDEO

Profesorul Adriano Segatori este un cunoscut psihiatru și psihoterapeut italian. Analiza făcută de acesta profilului lui Emmanuel Macron, în special pe baza biografiei sale și manifestărilor și imaginilor din campania sa electorală, îl îndeamnă să concluzioneze, într-un mod foarte motivat, că „Macron este un psihopat care lucrează numai pentru el însuși.”

Mai jos puteți vedea analiza pe care psihiatrul italian i-o face. Dacă cunoașteți limba italiană sau franceză, puteți înțelege mai multe.

Adrian Albu

VIDEO:


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Psihiatru italian: “Macron (noul președinte al Franței) este un psihopat care lucrează doar pentru el însuși”. VIDEO

  1. deci n-am gresit cind m-am gindit ca acest personaj este o marioneta incapabila de sentimente si usor de manipulat de cei care vor sa avem o europa distrusa de niste bolnavi .tot ce se va intimpla de acum incolo nu va fi de bun augur .as fi preferat ca franta pe care odinioara o placeam sa fie condusa de o femeie capabila ca Marine ea fiind mult mai capabila sa aduca ordine in tara ei.din pacate papusarii din umbra au demonizato pt a nu iesi presedinte

  2. Nu mi-a placut, nici nu-l puteam accepta…orb sa fi si percepi acest personaj care n-are nimic uman in el pentru altii decat pentru el.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii