Noutăți

PSD și PNL pregătesc un ATAC devastator la multinaționalele din România

ActiveNews.ro: După ce mai multe țări europene au început să forțeze multinaționalele să plătească impozite în țara unde își desfășoară activitatea, transpunând astfel o directivă europeană, iată că și România face pași în această direcție.

Este vorba despre o directivă europeană potrivit căreia profiturile grupurilor de companii vor fi impozitate acolo unde sunt realizate, fără a mai fi posibil transferul acestora în jurisdicții mai favorabile fiscal. Directiva a fost adoptată în iulie 2016 de forurile europene și ar urma să intre în vigoare cel mai târziu în 2018.

Evenimentele din ultima perioadă legate de protestele contra Guvernului, i-au făcut pe cei de la PSD să ceară impunerea unei legi prin care firmele care își desfășoară activitatea în România să plătească impozitul în țară.

De asemenea, și senatorul PNL Daniel Zamfir insistă ca Parlamentul să aprobe un proiect pe aceeași temă.
Citește declarațiile lor aici: ActiveNews.ro

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on PSD și PNL pregătesc un ATAC devastator la multinaționalele din România

  1. Deși pare ceva bun pentru țară, șmecherii de stânga-dreapta își freacă palmele. De ce oare?!
    Ceva despre “noi înșine prin ale noastre”, sau “prin ale noastre noi înșine”? Nu, absolut nimic! Deci, esențialul, adică acela că tot străinii își fac munca aici cu mâinile și resursele noastre după socotelile lor, chiar dacă i-am impozita sângeros, e fatalitatea care ne scapă ochilor. Cum mama dracului? Doar nu suntem proști!

  2. Cu schimbarea în America se pare ca e benefica pentru toată lumeasca venea madam Hilari era jale.

  3. Valisor munceste pe un salariu de mizerie la multimatinala pe care o lauzi. Eu muncesc pt mine sau macar ma vind binr . Nu ca tine cu bonuri di bsni de intretinere si papa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii