Noutăți

Protest împotriva proiectului de monument dedicat celor din Colectiv

În memoria victimelor de la Colectiv, autoritățile construiesc un monument de 321.405 lei, atribuit fără licitație, unei firme cu un angajat.

Motivele protestului:

Suntem tot aici, muncim. Ne supărați, ieșim.

1. Încearcă să profite financiar de moartea prietenilor noștri!

”Lasă că merge și așa”, nu mai merge!

Nu atunci când nesimțirea politicienilor a depășit orice limită, și acum încearcă să profite financiar de moartea prietenilor noștri!
Primaria Sectorului 4 a decis să construiască un monument comemorativ pentru victimele evenimentelor din clubul Colectiv, în Parcul Lumea Copiilor, în valoare de 321.405 lei.

”Monumentul” a fost încredințat fără licitație, în mod direct, firmei Euroconstruct Group, o firmă cu un singur angajat și cu pierderi. (http://bit.ly/1SoxEHL).

”Monumentul” se vrea amplasat în Parcul Lumea Copiilor, ca să ne aducem aminte, de fiecare dată când trecem pe acolo să ne plimbăm copiii, că statul, prin politicienii corupți, poate să ni-i ucidă fără să clipească și fără nici o remușcare, ca mai apoi, nu numai să nu răspundă în fața legii pentru faptele lor, dar să și profite de asta, financiar.

Dragă Sector 4, să încerci să furi bani profitant de moartea prietenilor noștri este mai mult decât putem tolera.

monument-Colectivfoto:  facebook

2. Dragă Parlament, toată lumea este egală în față legii. Ce faci tu este un abuz.
S-au terminat legile și nu mai ai ce vota ?
Fă legea în așa sens încât organizarea alegerilor locale la funcția de primar să fie în două tururi de scrutin.

2.a Sebastian Ghiță
Ambasada SUA precizează, într-un răspuns la o solicitare News.ro urmare a respingerii cererilor DNA în cazul lui Sebastian Ghită, că un principiu esențial al democrației este faptul că toți oamenii sunt egali în față legii, iar imunitatea parlamentară nu trebuie folosită abuziv sau necorespunzător pentru a proteja pe cineva.-http://adev.ro/o4w6g3

2.b Conturile bancare ale partidelor datornice să nu mai poată fi supuse executării.

“Problema datoriilor partidelor este suspendată până după alegeri. Ce simplu e când tu ești ăla de scrie legile, orice problemă ai avea o rezolvi scurt din pix, de manută cu colegii din opoziție.” https://www.facebook.com/tudorbenga

Cu 259 voturi „pentru“ și niciun vot impotrivă, Cameră Deputaților a adoptat proiectul de lege inițiat de PSD, care suspendă practic o lege pe perioadă campaniei electorale, în sensul în care conturile bancare ale partidelor datornice să nu mai poată fi supuse executării. Unanimitatea inregistrată la votul din Parlament arată înțelegerea transpartinică dintre PSD și PNL

Dacă ești la fel de revoltat ca și noi, dacă simți ca și noi că bătaia de joc a aleșilor nostri a ajuns prea departe, te așteptăm sâmbătă 9 aprilie, la ora 15, în Piața Universității, să fim din nou împreună și să ne facem auzită vocea, împotriva politicienilor care nu numai că nu au învățat nimic din evenimentele de la clubul Colectiv de acum cinci luni, dar profită de această tragedie, provocată tot de ei prin corupție și incompetență, pentru a fura în continuare și a câștiga capital politic.

Ajută-ne să facem cunoscut acest eveniment, în dialog cu prietenii, și pe Facebook prin Like si Share.

Mulțumim mult lui Dragoș Andriana pentru corectură și o bună parte din text.

#Colectiv

incendiu-colectiv-lumanarisurse: #Colectiv, nwradu.ro, adevarul.ro, facebook


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Protest împotriva proiectului de monument dedicat celor din Colectiv

  1. Și!!! S-a rezolvat ceva cu conducerea! Ce ați rezolvat voi ăștia care ați ieșit în stradă!? O duce țara mai bine? Atâta v-ați mai lăudat că hopa românii s-au trezit și vor schimba ceva în țară! Dar au adormit la loc! Generația tânără e bună numai de stat pe facebook (#facemrevolutie, #colectiv, #nuin cluburi,#solidaritate)! Doar de asta sunteți buni cei care ați ieșit în stradă, de hashtaguri pe facebook și de comentat aiurea?! De ce nu ați făcut curățenie generală în conducere!? V-a păcălit demisia lui Ponta huh!?? Măi credulilor!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii