Noutăți

“Priviți ce i-a făcut vaccinul împotriva gripei porcine fiului meu!” – ne spune o mamă disperată!!! VIDEO

Povestea nefericită a lui Josh Hadfield, un copil din Marea Britanie, a început în urmă cu 6 ani, când medicii i-au administrat vaccinul împotriva gripei porcine. Se întâmpla pe data de 21 ianuarie, iar trei săptămâni mai târziu era deja diagnosticat cu narcolepsie, își amintește cu durere în suflet mama sa.

După îndelungi procese care s-au încheiat recent, Carolline Hadfield, mama minorului, a primit despăgubiri în valoare de 120.000 de lire din partea statului din Marea Britanie, însă susține că nicio sumă nu este de ajuns pentru a putea trece peste necazul cauzat familiei ei. Pentru a arăta lumii întregi stările prin care Josh trece în fiecare zi, a postat o înregistrare cu acesta. Băiatul își pierde controlul mușchilor și adoarme instantaneu. Trebuie să fie în permanență însoțit și supravegheat.

Narcolepsia este o tulburare de somn cronică, sau disomnie, caracterizată prin somnolenţă excesivă în timpul zilei (EDS), în care o persoană experimentează oboseală extremă şi, eventual, adoarme la momente nepotrivite.

A avut două atacuri în această dimineață și va avea încă patru sau cinci în această seară”, declară mama sa.

Inițial, Guvernul a refuzat să plătească prin intermediul sistemului de plăți despăgubiri familiei, deoarece nu ar fi considerat că băiatul suferă de un “handicap sever”.

În urma unui studiu comandat de Agenția de Protecție a Sănătății din Marea Britanie s-a constat că până în prezent 75 de copii cu vârste cuprinse între patru și 18 ani au dezvoltat narcolepsie după administrarea vaccinului.

Desigur, nimeni nu poate să știe cu ce alte afecțiuni s-au ales sau se vor alege în timp copiii care au primit acest vaccin…

 

copil vaccinuri

sursa: dailymail.co.uk

traducere și adaptere: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on “Priviți ce i-a făcut vaccinul împotriva gripei porcine fiului meu!” – ne spune o mamă disperată!!! VIDEO

  1. Mihaescu Alexandru // 27 februarie 2016 at 9:57 // Răspunde

    Firiati ai DRACU’ sa fiti de Iluminati … vaccinavas pe TOTI !!!

  2. Am vazut de curind un documentar britanic despre valul de copii si adolescenti afectati de narcolepsie, ca urmare a acestui vaccin. Sunt destul de multe cazuri, deci concluzia e stiintific demonstrata. Stiu ca asta alimenteaza furia si frica de vaccinare. Eu cred ca in afara de vaccinarile standard, cele clasice si verificate pentru copii, ar trebui evitate experimentele. Toate teoriile despre iluminati & Co par un adevarat SF isteric, insa cinismul si lacomia concernelor farmaceutice sunt dovedite… Suntem bombardati zinic din toate partile de stress, poluare si zaharuri, suficient cit sa ne imbolnaveasca grav si/sau sa ne omoare. Nu vreau sa ajung si cobaiul nimanui. Mergeti pe leacurile vechi si naturale. Ceapa, usturoiul, bicarbonatul, mierea nu au omorit pe nimeni. (Poate ca de asta sunt si distruse acum albinele).

  3. Si sa strigam in gura mare,sa se deschida din nou Cantacuzino!…Sa-i ia naiba pe cei corupti,pupincuristi care au inchis si falimentat institutul ,pentru postul lor cald,familiei lor,si distrugerea noastra a copiilor nostri,nepotilor si viitorul acestei amarate tar!

  4. Mihaescu Alexandru invata gramatica intai. Acum inteleg de ce te vaccinezi! Nu sti sa citesti prospectu’

  5. Lisa, inainte de a rade de Alexandra si respectiv gramatica ei, invata, te rog, tu sa scrii corect: “Nu stii” este corect dpdvg, nu varianta scrisa de tine”Nu sti”

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii