Noutăți

Primarul PSD al Iașului: “Propunerea lui Dragnea este nepotrivită!” Alți PSD-iști: “Doamne ajută, bine că nu a fost nominalizată!”

Marea eroare a lui Dragnea: trăiește cu impresia că rezultatele PSD-ului din alegeri i se datorează aproape exclusiv, că românii prezenți la vot l-au votat pe el în procent de 45%. De aici, de la această aroganță nu se poate naște nimic bun.

O dovadă că apele se tulbură în interiorul PSD-ului este și ceea ce se petrece la IAȘI unde primarul PSD al Iașului, dar și mulți votanți se bucură că Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh. Câți alții ca aceștia nu cărcotesc pe la colțuri prin partidul lui Dragnea?

Iată ce ne spune Republica.ro:

<<Primarul orașului Iași, pesedistul Mihai Chirică, spune că, după respingerea lui Sevil Shhaideh a primit din teritoriu telefoane de la pesediști care spuneau: „Doamne ajută, bine că nu a fost nominalizată!” Chirică, unul dintre vicepreședinții PSD, declarase anterior că nominalizarea lui Sevil Shhaideh la funcția de premier i se pare nepotrivită. 

Ca vicepreşedinte PSD, atâta timp cât am împuternicit preşedintele la nivel naţional să ia o decizie şi asta a considerat-o necesară, mă gândesc că a avut mai multe necunoscute în studiu decât am avut eu cu mintea mea, cu sufletul meu şi a luat această decizie. Dacă mă întrebaţi ca cetăţean nu cred că este cea mai potrivită, dacă mă întrebaţi ca primar, crescut lângă statuia lui Ştefan cel Mare, este nepotrivită!”, a spus acesta în urmă cu trei zile. >>

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Primarul PSD al Iașului: “Propunerea lui Dragnea este nepotrivită!” Alți PSD-iști: “Doamne ajută, bine că nu a fost nominalizată!”

  1. Mafia jhidano-sorosista-ciolhanista are infiltrati in toate partidele inclusiv in PSD. Nu exista un motiv real si fundamentat ca Sevil Shhaideh sa nu fie prim-ministru. Singurul motiv este acela ca sistemul jhidano-sorosist-ciolhanist care stapaneste colonia Romania vrea un prim-ministru pe care sa il poata controla si se pare ca Sevil Shhaideh nu face parte din aceasta categorie.

  2. Eu cred ca tocmai aceasta mafie jhidano-sorosista vrea sa o puna un prim ministru musulman in Romania.

  3. Prima mea impresie despre ea este buna si deocamdata am incredere in ea.
    N B : Eu nu am votat PSD.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii