Noutăți

Primarul orașului Palermo: „Palermo nu mai este un oraș italian. Te simti ca în Istanbul sau Beirut”

Temuta grupare mafiota Cosa Nostra vrea sa-si mentina suprematia asupra Siciliei, asa ca mai multi capi au declarat razboi bandelor de africani care au sosit in sudul Italiei odata cu valul de migranti.

Un barbat originar din Gambia a fost impuscat in cap pe strada, in plina zi, de catre un asasin care a fost ulterior arestat. Din fericire, barbatul impuscat a supravietuit, dar autoritatile se tem insa ca aceste conflicte izolate vor duce la izbucnirea mai multor rafuieli sangeroase.

„Palermo nu mai este un oras italian. Nu mai este european. Intri in oras si te simti ca in Istanbul sau Beirut”, a declarat primarul Leoluca Orlando pentru Daily Mail, citat de stirileprotv.ro.

„In trecut, Mafia era mai puternica, nu ii lasa pe imigranti sa intre in oras. Pana cand am implinit eu 30 de ani, nu am vazut niciodata un asiatic sau un african in Palermo. Mafia nu a inteles ca orasul s-a schimbat. Acum suntem un oras de refugiati, iar Mafia nu mai sta pe scaunul primarului. Palermo este un oras din orientul Mijlociu in Europa. Este un oras-mozaic si suntem fericiti in legatura cu asta.

Rafuielile cu Cosa Nostra au inceput dupa ce bandele de imigranti le-au incalcat teritoriile si au inceput sa opereze ilegalitati in aceleasi zone ca mafiotii italieni.

„Mafia are nevoie de tacere si intuneric, are nevoie ca oamenii sa-si tina gurile inchise. Faptul ca au impuscat un om pe strada a fost o greseala pentru ca orasul s-a intors acum impotriva lor”, a mai spus Leoluca Orlando.

Un ofiter de politie a declarat ca cele mai multe atacuri impotriva refugiatilor poarta insemnele modului de actiune al Mafiei: „Ne confruntam cu acte de violenta fara precedent impotriva migrantilor, corespunzatoare atitudinii mafiote. Exista o vointa sa-si impuna legea pe teritoriul lor”.

Vineri, premierul italian Matteo Renzio a trimis o scrisoare oficialilor Uniunii Europene, carora le cere fonduri pentru „managementul migrantilor” in Africa, pentru a opri valul de imigranti economici.

Sursa: ProTv 

Nota mea: Indiferent de ce ne spun agenții pro imigrație, asta ne va aștepta și în România, dacă acceptăm islamizarea țării. Acești oameni nu vin să se integreze și nici nu îi obligă autoritățile să o facă. Ei vin să își impună cultura iar autoritățile le creează toate condițiile ca să reușească acest lucru, așa după cum se și dovedește de decenii în țările în care au loc astăzi atentate teroriste.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Primarul orașului Palermo: „Palermo nu mai este un oraș italian. Te simti ca în Istanbul sau Beirut”

  1. Celebrul regizor Emir Kusturica îl acuză pe Soros ca autor al migrației si conducerea UE fiind de tip sovietic !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=sX5IbB_GoeU

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii