Noutăți

PREȘEDINTELE SUA, Donald Trump, a dispus înlăturarea paginii dedicate comunității LGBT de pe site-ul Casei Albe!

După cum se știe, Donald Trump și-a luat în primire vineri atribuțiile de președinte al Statelor Unite ale Americii. Este cel de-al patruzeci și cincilea președinte și un politician curajos, cu convingeri ferme, în care multă lume și-a pus speranțele.

Încă din campania electorală, Donald Trump s-a pronunțat contra marxismului cultural și neodictaturii numită „political corectness”. Acum a venit și vremea faptelor. Chiar dacă nu este pe placul câtorva vedete de peste Ocean, certate de ani de zile cu moralitatea și bunul simț, ori al unei părți din mass-media, Trump a câștigat simpatia majorității americanilor (și nu numai), prin viziunea sa conservatoare, prielnică familiei, tradiției, națiunii, religiei.

Potrivit ActiveNews, Donald Trump a dispus, cu puțină vreme în urmă, să fie eliminată de pe site-ul Casei Albe pagina dedicată comunității LGBT (lesbiene/gay/bisexuali/transgenderi). După cum specifică ActiveNews, „cea mai dură lovitură pentru presa de peste Ocean este dispariția paginii LGBT, whitehouse.gov afișând mesajul “The requested page ‘/lgbt’ could not be found”. Au fost șterse toate articolele care se refereau la LGBT.”

Sursa citată mai precizează: „Fostul președinte Barak Oabma a promovat asiduu persoanele LGBT. A angajat la Casa Albă o persoană transgen iar Joe Bidden a oficializat căsătoria a doi homosexuali angajați ai Casei Albe. Recentele mutări de la Casa Albă fac parte din programul pe care Trump și vicepreședintele Mike Pence l-au anunțat în campania electorală. Pence este un susținător al valorilor familiale tradiționale și s-a pronunțat de multe ori contra căsătoriilor între persoane de același sex.”

Donald Trump se ține de cuvânt!

13

Text: Tomi Tohaneanu

Sursa: ActiveNews

Imagini: www.activenews.ro, www.slate.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on PREȘEDINTELE SUA, Donald Trump, a dispus înlăturarea paginii dedicate comunității LGBT de pe site-ul Casei Albe!

 1. Felicitări! Aceasta comunitate amintita in articol infectează din punct de vedere moral si sanitar sănătatea mediului înconjurator! Totul începe cu parteneriat civil, apoi se transforma in căsătorie, se degenerează lucrurile înfiind copii. Se discuta la nivel european de legalizarea pedofiliei, in Suedia aceasta comunitate a cerut legalizarea necrofiliei si a incestului! Oameni buni, trebuie sa înțelegem ca acceptând dorințele acestor oameni nu le facem un bine nici lor si cu atât mai putin noua! Dumnezeu sa ne dea minte, sa nu ne învețe minte!

 2. pentru cei ce au urmarit unele detalii cu privire la depunerea juramantului , D.T. a depus juramantul pe doua biblii , INCHISE . daca butonati bine calculatorul , puteti vedea ca la americani juramantul se depune pe biblia deschisa (la Ev. Sf. Ioan). in istorie , pana acum se pare ca doar inca un presedinte a depus juramantul pe biblia inchisa ! asadar , NU a fost un juramant masonic . pe vremuri , la greci , juramantul se depunea doar pe Sf. Evanghelie si Sf. Cruce ! – iar Inaltul Cler nu spunea nimic – doar asista .

  • Ce RELEVANTA are cum era cartea aia ? Inchisa sau deschisa tot o carte plina de crime si ale minciuni este. Din punct de vedere institutional, moral, ar trebui sa se depuna juramantul cu mana pe drapel. Unele culte religioase au fost si sunt la fel de nocive ca aceasta adunatura de psihopati numiti lgbt. Citeste ‘Biblia hazlie’ scrisa de Leo Taxil si daca incepi sa intelegi, rasfoieste si ‘Viata lui Isus’ de acelasi autor.
   Bravo Trump, pentru miscarea asta!

   • Referitor la “Cartea aia” .Nu-ti prea place astea cu cititul.Cartea aia iti ofera tie libertatea acum de a scrie pe net,atat putin cat stii.Codul ei moral face inca sa ai o mama si un tata,nu doi tati sau doua mame,crima sa fie pedepsita,furtul la fel,sa nu stai sa numeri nevestele din haremul boss-ului .Acolo au fost instituite legi pentru divort inca de 3500 de ani care se respecta si astazi.Vad ca amesteci cultele religioase cu Cartea.Una-i una alta-i alta.Fiecare intelege ce vrea,dar adevarul este unul singur.Leo Taxil ala de care pomenesti ,ti-a impresionat neuronu’ dar pentru altul nu este decat un simplu impostor sau frustrat.In privinta LGBT si avort sunt cu Trump dar in multe privinte nu.Am scris mai acid ca raspuns la mesajul tau in care practic stergi pe jos cu cei care cred in Cartea aia.

  • nu spun ca sunt pro sau contra articolului sau comentariului tau, dar “se degenereaza infiind copii”?? nu. e un lucru bun 🙂

 3. Bravo!

 4. Nu va imbatati cu apa rece! Si eu sustin ceea ce a facut Trump cu pagina lgbt dar ma tem ca s-ar putea ca in curand sa-si arate adevarata fata si s-ar putea ca multi sa regrete vorbele de acum! Daca ma acuza cineva de sustinerea lui Hillary ii recomand sa vada urmatoarea imagine:
  http://i.imgur.com/d2ow26V.png

 5. Vreau si o dovada ca inainte de Trump exista un asemenea link pe siteul Casei Albe. Altfel e doar intoxicare made russia today.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii