Noutăți

Povestea spectaculoasă a vieții lui Vlad Țepes

Celebru în afara României datorită invenției tâmpite a unui scriitor care l-a transformat într-un vampir, povestea reală a vieții lui este, după cum spunea un cineast de la Hollywood, cu mult mai uimitoare decât fabulațiile comerciale despre legenda lui “Dracula”.

De altfel, faptul că tacticile lui de luptă sunt studiate în academiile militare ale SUA, spune multe despre abilitățile sale de războinic și strateg. Deși a condus o țară mică, a reușit să devină, în acea vreme, spaima sultanului care tocmai cucerise Constantinopolul și pe care occidentalii îl considerau de neînvins, însuși Atichristul!

Pentru a vorbi despre un subiect atât de spectaculos din istoria noastră, l-am invitat la emisiunea Adevăruri Tulburătoare, de la Nașul tv, pe istoricul și scriitorul Vasile Lupașc. Cu siguranță unele dintre evenimentele relatate sunt necunoscute majorității românilor, ele neajungând vreodată în cărțile de istorie.

Cu atât mai mult, ele trebuie cunoscute.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Povestea spectaculoasă a vieții lui Vlad Țepes

  1. Foarte frumos interviul!

  2. Poate daca ati traduce pagina cel putin in engleza…

  3. Exceptional interviul ,exceptionala emisiunea lui Daniel Roxin ! Ii felicit pe acesti omeni tineri si inteligenti ,pt ca reusesc sa readuca publicului adevarata istorie a acestui popor ! Tinerii si copiii nostrii au nevoie si-si doresc sa-si cunoasca eroii si stramosii si noi ca si popor avem cu ce ne mindri. Toata consideratia si admiratia pt Daniel Roxin,este minunat! Cu asemenea oamenii ,tara asta nu va pieri. Va urmaresc si va sustin
    ,din tot sufletul !

  4. Cata nevoie avem de tine bunule Vlad Tepes! Vino si ne scapa de ticalosi bunule ! Eu te votez de fiecare data la alegeri ! Te asteptam parinte bun !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii