Noutăți

Incredibil: Piața Maeklong din Thailanda. Ce se întâmplă când trenul trece prin mijlocul pieței?

Piața Maeklong, situata in provincia Samut Songkhram, Thailanda, este locul în care atât comercianții cât și cumpărătorii trebuie să se ferească de tren de circa 8 ori pe zi, pentru a-și salva viața și bunurile pe care le comercializează.

tren4

Tarabele sunt amplasate exact pe lângă şinele de tren, dar proprietarii lor ştiu orarul trenurilor, astfel că exact înainte ca acesta să treacă, vânzătorii îşi trag marfa în tarabe şi lasă copertinele în jos, pentru a nu fi agăţate.

Din fericire, trenul trece întotdeauna la timp, astfel încât programul poate fi respectat. Piața Maeklong se află în orașul Samut Songkhram din Thailanda, situat la 60 de km distanță de capitala țării, Bangkok.

tren3 tren

Din păcate, până în prezent, în ciuda măsurilor de securitate, două persoane au murit din cauza trenurilor ce trec prin această zonă îngustă. „Nimeni nu ştie de ce piaţa continuă să existe în condițiile acestea, dar are o vechime de 50 de ani. Asta-i Tailanda, nu trebuie să existe un motiv” a declarat un comerciant.

De asemenea, nimeni nu poate zice cu exactitate ce a fost prima dată în zonă, piața sau calea ferată.

tren2

 

sursa: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2189349/Thai-fruit-veg-stalls-shoppers-dodge-bustling-commuter-train-times-day.html


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Incredibil: Piața Maeklong din Thailanda. Ce se întâmplă când trenul trece prin mijlocul pieței?

  1. Există o mare problemă mondială,avem spațiu pentru locuințe,magazine,tarabe, etc. și nu se doreşte ca să existe o concurență a micilor producători.Sa creeat un sistem de control care te limitează,nu poți să avansezi de la un simplu producător să vinzi produsele şi să avansezi crescendo,ești țintă permanentă.Singuri sunt Francezi ce eu văd,cunosc căci încă există piețe,ateliere,un evantai de afaceri care încă funcţionează în rest America este numai a celor care au milioane,multe milioane,rămâne doar munca la acești haldăi ca să trăieşti.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii