Noutăți

Petiție împotriva lui Alexandru Florian, directorul institutului “Elie Wiesel”. Semnează și dă mai departe!!!

“Nu te rugăm să ne iubeşti Neamul, Tricolorul, Portul Naţional, Patria, Cultura, Istoria sau Eroii, dar îţi cerem să respecţi Fiinţa Naţională şi Universală Românească!”, acestea sunt cuvintele scriitorului Lauraian Stănchescu în invitația făcuta la nivel național și mondial, tuturor celor ce simt românește și pot semna petiția împotriva lui Alexandru Florian, directorul institutului “Elie Wiesel”.

“Alexandru Florian, Poporul Român te declară indezirabil!” este titlul cu care petiția on line a fost demarată de românul Laurian Stănchescu.

0,,15256549_4,00   semnează petiția aici

Petiția vine după comunicatului de presă lansat oficial:

“În urma atacului barbar, plin de ură şi dispreţ, a prigoanei publice împotriva tezaurului naţional, a spiritualităţii şi eroilor neamului românesc, cer imperios şi în regim de necesitate desfiinţarea institutului “Elie Wiesel,” retragerea cetăţeniei, expulzarea din ţară şi declararea ca persoană indezirabilă a lui Alexandru Florian, directorul institutului antiromânesc mai sus amintit.

Susţinut de Guvern şi plătit cu sume mari din buzunarele noastre sărace, acest inchizitor sinistru reîntors din întunecatul Ev Mediu, decapitează şi însângerează sub ochii noştri memoria poporului român, nelegiuieşte cultura şi istoria naţională, desacralizează o întreagă naţiune română. Nici o naţiune contemporană nu mai trăieşte o astfel de agresiune.

Fac un apel public către statele lumii şi conducătorii lor, să răspundă strigătului poporului român, autorităţile noastre fiind date dispărute de un sfert de secol.” Laurian Stanchescu, Membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, Preşedintele fundaţiei “Ideea Contemporană”.

Laurian Stănchescu este un luptător pentru valorile neamului românesc, un luptător pentru păstrarea moștenirii naționale. Tot el este cel care de ani de zile se luptă pentru recunoașterea lui Avram Iancu drept erou naționl, propunere respinsă anul acesta de președintele Klaus Iohannis, același președinte care, în schimb, a semnat legea anti legionară și anti națională. Unul din efectele deciziei prezidențiale este și refuzul TVR de a mai transmiste în direct luna aceasta, așa cum o făcea de ani de zile, spectacolul folcloric de la Ţebea, eveniment organizat în memoria celui căruia i se spunea Crăişorului Munţilor.

Ce ne așteaptă și unde vom ajunge? Se întorc în morminte înaintașii noștri…, este timpul să ne trezim.

afis

Mădălina Corina Diaconu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

53 Comments on Petiție împotriva lui Alexandru Florian, directorul institutului “Elie Wiesel”. Semnează și dă mai departe!!!

 1. alexandrina anghel // 6 septembrie 2015 at 10:14 // Răspunde

  ACEST ODIOS PERSONAJ NU AR MAI TREBUI SA AJUNGA NICIODATA IN FUNCTII CHEIE ALE STATULUI ROMAN!

 2. _I. HATIEGANU

 3. Nu desfiintarea Institutului Elie Wiessel.Reformarea institutiei cu persoane compatibile cu realitatea ambelor parti!

 4. in acest post ne trebuie un roman adevărat ,patriot,care sa cunoască istoria si folclorul românesc.

 5. Inca o semnatura si pentru idiotii care au semnat legea, in frunte cu presedintele K.I. …

 6. Acest institul este un nonsens si chiar trebuie desfintat pt ca nu respecta adevarul istoric,asta e clar.

 7. Acest Florian este un evreu extremist care trebuie sa suporte rigorile legii. Este important ca acest extremist sa faca actele de atac la alte natiuni acolo in Israel unde evreii omoara tot ce nu e evreiesc.

 8. Acesti domni trebuie condamnati ptr.tradare de tara,si aservirea unei puteri straine.Legea este clar anti-romaneasca,cu scopul de-a distruge identitatea,cultura,si istoria poporului roman. Peste putin timp romani vor trai,in rezerve in Romania si vor fi considerati o minoritate,destinata dispariitiei.

 9. Este un jidan anti romania care trebuie scos dinorce fuctie, sa le fie rusine celor care lau numit

 10. Acapararea puteri in statul romanesc ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru toti cei care realizeaza impostura acestui Institut inchizitional. Daca s-a ajuns aici este pentru ca s-a permis aceste aberatii dictatoriale comuniste. Intre noi sunt diferiti agenti straini care doresc sa ne dezbine si sa ne bage in cap ca ceea ce este de valoare este sa stam imobili si sa acceptam tacit ceea ce acesti venetici jidani ne inoculeaza din 1946, adica ei conduc si noi executam orbeste. Este cel mai mare atentat la identitatea noastra nationala. Nu mai avem in politicul de astazi fomanesc decat tradatori si venetici, romani prea putini. Trezirea!

 11. Acest individ Jidan anti romanesc trebuie scos din acest post,sa le fie rusine celor care lau numit

 12. La puscarie pe viata cu tradatorii de neam si tara!!!

 13. archangel of justice // 6 septembrie 2015 at 15:00 // Răspunde

  Fara prea multe vorbe, consider necesara o noua atitudine a romanilor fata de viata, fata de Romania si fata de Dumnezeu. A nu te implica in viata cetatii inseamna a fi impotriva ei sau a ajuta inamicul (-inamicii) prin pasivitate. Cei ce locuiesc in aceasta tara sunt datori sa lupte pt ea si nu impotriva ei. Asta insemnand a pune la dispozitia tarii resursele tale fizice si intelectuale.

 14. Ce fata are!!! sa ne lase in pace,ca nu avem nevoie de asemenea lifte.

 15. SA ISI DEA DEMISIA

 16. Sa dispara.

 17. Cine a numit acest Anti-Roman in aceasta functie este cunoscator al
  felului cum gandeste si la fel de vinovat.
  Luati atitudine si actiuni Inpotriva acestor specii umane.
  Demisia imediat ,retragerea cetateniei si Expulzarea .

  M.D.

 18. alexandru florian să fie demis iar “institutul” să fie desființat, să ni se spună câți bani au fost cheltuiți de la înființarea lui
  și ce s- au făcut cu ei…

 19. Florin-Marius Campanu // 6 septembrie 2015 at 17:05 // Răspunde

  Ba trebuie obligat.Este totusi un cetatean roman care ne face de ras si actioneaza contra intereselor poporului roman.
  Este un tradator cu care nu ar trebui sa stam la discutie.Un glont in cap.
  Pardon,este prea scump.O funie poate fi refolosita si pentru altii ca el.

 20. Alexandrule, nu sari calul! Va veni si randul tau, vei raspunde pentru tot ce au facut ai tai, stai cuminte nu ne provoca!

 21. Constantin Cosovan // 6 septembrie 2015 at 18:55 // Răspunde

  Ce blestem este pe acest neam ca naste permanent astfel de specimene… Doamne ca nici Marea Neagra pare ca nu ne mai este aliat!!!

 22. Dac adevarat pana la moarte // 6 septembrie 2015 at 20:10 // Răspunde

  Poporul roman nu realizeaza ce nenorocire se abate asupra tari.Ne-am cumparat libertatea la revolutie,am mai cumparat si cand am dat toata economia la straini.DACA NU NE TREZIM PRETUL LIBERTATI CARE NE-A MAI RAMAS VA VI LIBERTATEA INSASI

 23. Dati-i 300 de dolari (shekely) acestui ,,ovreias” si trimiteti-l acasa, la ai lui, adica in Israel! De cand numele de Alexandru si Florian, sunt nume evreiesti? Acestui paduche ii este rushine cu numele dat de parintii sai la anstere? Acestea sunt ,,uscaturile” onestului popor evreiesc…

 24. Cristian Avramescu // 6 septembrie 2015 at 23:49 // Răspunde

  Nu merită să mai fie acceptat în România acest evreu vândut intereselor străine și plătit să denigreze valorile sfinte ale neamului românesc. Se erijează într-un inchizitor și justițiar, uitând că ciuma comunistă, cu tot alaiul ei de nenorociri care s-au abătut asupra multor popoare, a fost adusă și propagată de evrei. Acești comuniști evrei au început o adevărată teroare împotriva poporului român, s-au infiltrat și au ocupat funcții importante în partide, organizații, securitate, armată, poliție, instituții publice, schimbându-și numele spre a nu fi recunoscuți. Au condus închisori și lagăre, unde au fost torturați și uciși cei mai valoroși oameni ai țării. Toți aceștia ar trebui făcuți cunoscuți, acuzați, judecați și condamnați de lege, alături de marii criminali.

 25. “Tradare, tradare de trei ori tradare”.
  Sa fie lasat sa traiasca cu 650 pensie cum traiesc pensionarii care au muncit o viata intreaga si acum isi bat joc de ei niste neica nimeni.

 26. Grigore Arsu Claudia -Maria // 7 septembrie 2015 at 13:18 // Răspunde

  Antisemitismul nu e o reactie spontana a romanilor,agermanilor,a polonilor,a maghiarilor,a francezilor,a americanilor,ci e provocat de evrei,prin exces.E provocat de ei,ca spaima,crezand ca-l previn.”’Petrache Tutea”’

 27. Dacia,nu mai este,deja a diparut si Romania ! Unde vom merge,ce vor face urmasii nostri ? Toti conducatorri postdecembristi , trebuiesc judecati de POPOR,ci nu de justitia hoata si politizata !

 28. Postolache Mihai // 7 septembrie 2015 at 19:50 // Răspunde

  Sunt in potriva evreilor hazar,evrei anti semitiști,evrei demoni comuniști ce vor sa distrugă totul in jurul lor pentru bani veniți de la ONG-uri demonice. Acestea nu sunt evrei adevărați ci evrei hibrid ce folosesc cabala in scopuri personale pentru a se îmbogăți pe proiecte demonice.

 29. Cine dracu’e asta, fratilor? Unde l-ati mai gasit, Doamne iarta-ma, pe Frankenstein? Ma intreb,oare, o sa mai vina vreodata binele si in Romania? Cu asemenea specimene, nu cred.

 30. După 23 August 1944,Românii ca popor şi România ca Stat au fost supuşi unui neîntrerupt banditism ideologic. Astăzi, acest banditism continuă pe alte căi şi cu al alte mijloace. El este opera unor indivizi certaţi cu munca cinstită, care nu pot trăi decât din jefuirea diverselor popoare ale lumii, pe care le acuză de crime niciodată dovedite. Intrebare: De ce generaţia actuală de Români trebuie să plătească despăgubiri pentru nişte crime pe care nu le+a comis, unor oameni pe care nimeni nu i+a atins, nici măcar cu un fulg.

 31. După 23 August 1944, Românii ca popor şi România ca Stat au fost supuşi unui neîntrerupt banditism ideologic. Astăzi, acest banditism continuă pe alte căi şi cu al alte mijloace. El este opera unor indivizi certaţi cu munca cinstită, care nu pot trăi decât din jefuirea diverselor popoare ale lumii, pe care le acuză de crime niciodată dovedite. Intrebare: De ce generaţia actuală de Români trebuie să plătească despăgubiri pentru nişte crime pe care nu le-a comis, unor oameni pe care nimeni nu i-a atins, nici măcar cu un fulg?
  Pe de altă parte se vorbește prea mult și deloc la obiect despre EVREI. Cei ce folosesc numele acestui popor, dispărut din analele Istoriei în urmă cu aproximativ patru mii de ani, trebuie să recitească Geneza, prima carte a Vechiului Testament. Când Iosua, urmașul lui Moise, împarte Țara Canaanului celor plecați (goniți?) din Egipt, printre aceștia nu este amintit niciun Evreu. Țara Canaanului a fost împărțită celor 12 triburi, printre care nu se afla niciun trib “Evreu”. Vorbind de practicanții contemporani ai iudaismului talmudic (care nu trebuie confundat cu cel al lui Moise), cercetătorii, ziariștii și autorii din diverse țări îi numesc “Juden” “Jews” “Juifs” etc., adică JIDANI. Cititorii cărții AL XIII-lea trib (a lui Arthur Koestler) știu că popoarele din Estul Europei i-au numit JIDANI pe descendenții foștilor KHAZARI (de la Volga și Marea Caspică), convertiți la iudaismul talmudic în secolul al VIII-lea, (după Cristos), sub regele Bulan și urmașii acestuia.
  Personalități prestigioase, precum Eminescu, Hasdeu, Hâciu, Iorga și alții au folosit și ei termenii de Evreu-Evrei. Din acest punct de vedere, toți aceștia au comis o eroare de terminologie. Marea majoritate a practicanților iudaismului din zilele noastre sunt urmași ai Khazarilor convertiți în Evul mediu. După diverși analiști, această majoritate se cifrează cam la 90% din practicaníi contemporani ai iudaismului. Ceilalí 10% sunt așa numiții Sefarzi, urmași ai vechilor Iudei, plecați din țara lor pentru motive de afaceri, sau expulzați de Romani, după evenimentele anii 70 și 131-132, era noastră. De aceea, toți cercetătorii științifici și intelectualii avizați vorbesc de Jidani, adică de Juifs, Juden, Jews, etc., nu de Evrei.
  In afarî de limba ebraică, Evreii au dispărut aproape fără de urmă din Istorie. La fel și Israeliții, adică federația celor zece triburi cucerite de Asirieni (722 î Cr.), care nu s-au împăcat niciodată cu federația timpurie iudeo-benjaministă, devenită Iudeea epocii cristice. Cele zece triburi din federația israelită au urmat prima lege (legea cea veche, a lui Moise), pe care o putem numi Legea iubirii aproapelui. Celelalte două triburi (Iuda și Benjamin) au fost manipulate de politrucii vremii (leviții, mafia preoțească), ajungându-se la permanente rescriere a istoriei, la a doua lege, pe care o putem numi deuteronomică sau Legea Urii față de aproapele. De la această Lege a urii, citită public în Noul Templu (al II-lea, care va fi dărâmat de Titus Vespasian), după întoarcerea din așa numitul Exil babilonian, s-a ajuns, în următoarea mie de ani (sec. VI î. Cr. – sec, V după Cr.) la Talmud și iudaismul talmudic de astăzi.
  Pe baze istorice incontestabile, cercetătorii avizați consideră că Evreii au dispărut din Istorie în urmă cu aproximativ 4000 de ani. Cât despre Israel și Israeliții, dispariția acestora a avut loc după anul 722 î. Cr., când cele zece triburi în frunte cu Israelul, au fost cucerite de Asirieni.
  In consecință, folosirea termenului de Evrei nu se justifică decât pentru evenimente petrecute cu mult înainte de întoarcerea din Egipt.
  Cât despre Statul contemporan numit Israel, asta este o altă problemă. Le-a plăcut Jidanilor, adică urmașilor Khazarilor convertiți la iudaism, să dea numele de Israel, Statului lor fondat în Palestina (mai, 1948), în condițiile cunoscute. Restul, adică “antisemitismul”, poveștile șoatice, oceanele de lacrimi de crocodil, ordonanțele de urgență guvernamentală, inepțiile parlamentarilor analfabeți, vânduți sau trădători, toate acestea și altele încă formează partea picantă a problemei ce merită să fie cercetată cu lupa.
  Așadar la treabă. Cei ce cred în existența antisemițismului sunt insuficient informați, eventual necinstiți și certați cu onoarea și buna cuviință, cazul dinastiei de politruci fondată de Radu Florian, pe numele lui conspirativ! Adevărata Știință a Istoriei nu are nevoie de antisemitism. Adevărul îi este suficient.
  Bineînțeles, adevărul istoric este ascuns de Biserică, încă de pe vremea politrucilor iudeo-creștini ai împăratului Constantin. Pentru faptul de a-l fi trădat pe Cristos, de a fi condus omenirea la impasul istoric cunoscut, Biserica va plăti într-o zi. Asta însă este o cu totul altă problemă.

 32. hai să-i lămurim odată pe lingăii, trădătorii și bubuli pistruiați.

 33. nu comentez asemenea fapte

 34. poorul evreu este ca orice alt popor cu bune si rele,dar unii repezentanti ai acestui popor ar merita cele mai grele pedepse pentru faradelegele comise inpotriva intregii omeniri .rominii nu au stiut de existenta evreilor decit din rugaciuni si apoi dupa sosirea lor in tarile romane pe vremea lui alexandru cel bun .de bine ce au fost primiti ,astazi rominii sint prigoniti.au o tara ,sa se duca in tara lor si pe noi sa ne lase in pace.nu mai au ce vina (criminali de razboi)si s-au intors impotriva romanilor (victime de servici).afara cu acest dusman al neamului rominesc.

 35. Nu-o da bunul Dumnezeu, să ne întâlnim pe undeva pe Pământul acesta, domnule Alexandru Florian, să guști și tu puțin din binefacerile țepei, baltagului sau a ceea ce-oi găsi la îndemână, că mult suferim din cauza unor slugoi ca tine și ca șleahta ta!? Nu știi CÂND, CUM sau UNDE vei da ochii cu mine, am vreo câteva milioane de întrupări și DAC/ROMÂN mă numesc! Piei satană, că ați împuțit apa și aerul cu prezența voastră…

 36. nu se poate accesa aceasta petitie… (http://www.petitieonline.com/alexandru_florian_poporul_roman_te_declar_indezirabil)  cineva “s-a jucat” cu link-ul… 😉

 37. Ar trebui ca acesti oameni sa fie in slujba poporului nu inpotriva lui!!

 38. Radulescu Corneliu // 11 februarie 2016 at 14:53 // Răspunde

  Total de acord!!!

 39. Un antisemit din interior şi un anti roman din exterior! Un atatator la ura si xenofobie!

 40. Niculae Sitcai // 7 martie 2016 at 12:22 // Răspunde

  El trebuie sa cunoasca puterea opiniei public: DEMISIA

 41. Dimitriu Daniel // 25 aprilie 2016 at 20:59 // Răspunde

  … un nenorocit ca si cei “care l-au inventat”…. jegurile de dupa “89… fratiile masonice…

 42. UITATI-VA BINE LA FATA LUI SI NU TREBUIE DECAT DECLARAT PERSOANA NON-GRATA PT ROMANIA, CA MULTI ALTI TRADATORI DE TARA .

 43. Stanca Dumitru // 5 iulie 2016 at 10:54 // Răspunde

  Sunt de acord cu expulzarea tuturor persoanelor,indiferent de noţionalitate,care iniţiază și desfășoară activităţi ostile poporului român!Dar părerea mea nu are nici o importanţă…

 44. Platon Aristotel // 6 iulie 2016 at 20:54 // Răspunde

  Institutul Elie Wiesel este un non sens, atât pentru românii care îl subvenționată ca să le fie înjosită istoria și demnitatea,cât și pentru evreii care riscă să piardă prietenia unui popor tolerant până la limita prostiei!

 45. dar cine are nevoie de acest institut? eu ca roman n-am nevoie,sa-si faca in israel cate institute vor dar pe banii lor nu pe ai nostri,vesrdictul asupra holocaustului s-a dat la Nurnberg,nu trebuie reinventat mein kampf ptr a ne strica linistea,ei ne provoaca sa fim impotriva lor,

 46. Robanescu Paul // 14 iulie 2016 at 5:23 // Răspunde

  Sunt deacord cu expulzarea lui Radu Florian si desfiintarea institutului Elly Wiezel –

 47. SUNT DE ACORD CU RETRAGEREA CETATENIEI ROMANE ACESTUI PERSONAJ CARE, ASEMENI FOSTULUI PRESEDINTE, MINTE ASA CUM RESPIRA.
  PROFERAREA DE MINCIUNI LA ADRESA POPORULUI ROMAN, A ISTORIEI SI A PERSONALITATILOR DIN ISTORIA MAI VECHE SAU MAI NOUA A ROMANIEI, CUM SE PEDEPSESTE? AVEM, CUMVA, JURISTI IN ACEASTA TARA SI NU-I STIM NOI, SAU SUNT SI ASTIA CUMPARATI DE ACEIASI “FINANTATORI”?
  DE CE NU SE IAU MASURI IN ACEST SENS? CUM SE FACE CA ATAT DE MULTI “OAMENI DE STIINTA SI ADECAMICIENI” DORM CU LIMBA IN GURA PENTRU TOT FELUL DE FINANTARI VENITE PE FILIERE JIDOVESTI, FIIND CHIAR DISPUSI SA NE DENIGREZE SI SA NE SCUIPE IN FATA, FOLOSIND PENTRU ACEASTA MINVIUNI SFRUNTATE.
  RUSINE ADECAMIA ROMANA!!!!!!
  VA PLASATI SUB CRACA PE CARE ERA ASEZATA TOVARASA A. D. I. N. A. (ACADEMICIAN DOCTOR SI NIMIC ALTCEVA). A.D.I.N.A. MACAR DADEA DOVADA DE PATRIOTISM.

 48. ANA DUMITRU // 22 iulie 2016 at 16:17 // Răspunde

  BANII NOSTRI ARUNCATI IN FEL DE FEL DE INSTITUTII INUTILE SI PAGUBOASE…CE NAIBA FACE ACEST INSTITUT CARE NU ARE NUME ROMANESC SI CEI CARE MANANCA BANI DE LA BUGETUL TARII INUTIL PENTRU BINELE NOSTRU AL CETATENILOR INDIFRENT DE ETNIE ? CAPUSELE ACESTEA SA DISPARA….

 49. Logic ar fi sa si plateasca pt toate actiunile care au lovit in poporul roman .

 50. Declarati-l indezirabil si pe Iohannis !!!!!!!!!!Ca tot a semnat legile alea anti legionare,anti Avram Iancu s.a.m.d. !!!!!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii