Cunoaste lumea

Noutăți

Pesta porcină din România – un act de bioterorism? 10 întrebări delicate puse de un specialist Ministrului Agriculturii

  •  
  •  
  •  

Avram Fițiu, Secretar General al Federației Naționale de Agricultură Ecologică: 10 întrebări pentru Ministrul Agriculturii, legate de ravagiile Pestei Porcine Africane (PPA)!
1. PPA are o legătură eventuală cu un act de bioterorism, comandat politic în exterior?
2. Cine i-a angajat pe cei 15 000 de ex specialiști prost plătiți din programele militare ale ex URSS (din care 10 000 au competențe de transformare a unui agent biologic în armă militară)?
3. Ce țări neconsumatoare de porci câștigă din proliferarea P.P.A.? Ce țări europene (ce ne dau nouă alimente) cu industrie porcină dezvoltată sunt afectate masiv de PPA și de alte boli asemănătoare?

4. Dacă mâine PPA ajunge în cele 30 de combinate industrial de porc românești (ce dețin 65 % din consumul de carne porc din România), ce carne de porc mai dați românilor în consum?
5. Știți că sistemul de creștere industrial este mediul perfect pentru proliferare de PPA și de alți agenți biologici?
6. Știți că în caz de bioterrorism agroalimentar ce ne-ar impune imediat decimarea întreg șeptelului românesc de porci, România face foamete sau importă masiv carne din afară?

7. Ați studiat în CSAT legătura dintre valurile de imigranți (n.b. refugiați) ce au năvălit în UE și încidența unor atacuri potențiale bioteroriste?
8. De ce stimulați sistemul de creștere industrial de porci din Romania (și nu numai) vezi cazul amicului Liviu, în loc să stimulați ferma familială care în UE reprezintă coloana vertebrală agroeconomică a UE?
9. De ce nu dezvoltați în România sistemul de creștere de animale familial în sistem ecologic, sistemul care este cel mai puțin afectat de PPA și de alte incidente sau accidente de natură agroteroristă?
10 Există o legătură directă sau indirectă, între un incident agroalimentar major european legat de vectori microbiologici (Salmonela, PPA, Gripa aviară, Rujeolă, Boala Vacii Nebune, Screpie, etc…) și programele de vaccinare în masă propuse a doua zi de Ministerele Sănătății din UE?

Pentru înțelegerea fenomenului bioterorist vă recomand să lecturați acest Raport parlamentar al Comisiei de Apărare Națională și Forte Armate a Parlamentului Franței::
http://www.assemblee-nationale.fr/12/rap-info/i1097.asp

Avram Fițiu, Secretar General al Federației Naționale de Agricultură Ecologică


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Pesta porcină din România – un act de bioterorism? 10 întrebări delicate puse de un specialist Ministrului Agriculturii

  1. romania trezeste-te

  2. Faptele incep usor, usor sa se lege; se actioneaza concertat din afara Romaniei pt distrugerea producatorilor romani si infometarea poporului. Prin cozile de topor din Romania au pus mai intai la cale omorarea tuturor porcilor autohtoni, indiferent daca sunt sau nu infestati cu pesta porcina(oamenii spun ca porcii lor le sunt ucisi, fara sa li se faca niciun buletin de analize care sa confirme sau nu boala). Apoi, o sa urmeze omorarea pasarilor autohtone prin inventarea din nou, a gripei aviare. Simultan, va urma o crestere exponentiala a preturilor produselor alimentare din hipermarketuri dublata de o limitare drastica, impusa, de importuri de produse alimentare. Preconizez ca(tinand cont si de profetiile unora dintre marii nostri duhovnici), in iarna va fi o foamete comparabila cu cea din anii 1946-47, asa ca, oameni buni, pregatiti-va sa va faceti din timp provizii cu alimente mai putin perisabile.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii