Noutăți

Papa Francisc sugerează că homosexualitatea este o BOALĂ și le recomandă părinților să-și ducă la psihiatru copiii care manifestă „înclinații” de acest fel

ActiveNews.ro: Papa Francisc le-a recomandat părinților care constată o „înclinație” către homosexualitate la copii lor să recurgă la psihiatrie pentru aceștia, în cadrul unei conferințe de presă susținută duminică în avionul care l-a dus din Irlanda la Roma, relatează AFP.

„Mai întâi le-aș spune să se roage, să nu condamne, să dialogheze, să înțeleagă”, a spus Papa Francisc, născut Jorge Mario Bergoglio, întrebat de un jurnalist ce le-ar spune părinților care constată la copilul lor înclinații homosexuale. „Atunci când începe în copilărie, sunt multe lucruri care pot fi făcute de către psihiatrie pentru a vedea cum sunt lucrurile, și este cu totul altceva atunci când se întâmplă după douăzeci de ani”, a mai spus Papa. „Nu voi spune niciodată că tăcerea este un remediu. Ignorarea fiului sau fiicei care are tendințe homosexuale e un defect de paternitate și maternitate”, a continuat acesta.

Un purtător de cuvânt al ONG-ului pro homosexual InterLGBT a condamnat afirmațiile Papei: „Condamnăm comentariile care se referă la ideea că homosexualitatea este o boală. Dacă este o maladie, aceasta este homofobia ancorată în societate care persecută persoanele LGBT.

Aceste declarații nu fac să întărească faptul că Papa Francisc s-a menținut pe poziția biblică în ceea ce privește homosexualitatea, deși o parte a presei a încercat să-l prezinte drept „liberal” pe această problemă. (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Papa Francisc sugerează că homosexualitatea este o BOALĂ și le recomandă părinților să-și ducă la psihiatru copiii care manifestă „înclinații” de acest fel

  1. Deviațiile sexuale provin din dereglarea perinatală a centrilor suprachiasmatici din hipotalamus care determină automat orientarea și identitatea sexuală. Aceste defecțiuni tehnice nu pot fi rezolvate deocamdată. Problema persoanelor afectate e acceptanța celor din jur, care e determinata de cadrul socio-cultural in care trăiesc.In loc ca nu știu care neavizat sa- și dea cu părerea(papa inclusiv), mai bine s- ar sponsoriza studii medicale biomoleculare serioase care sa găsească soluția optimă de îndreptare a situației, fără a-i condamna pe cei care suferă de ea. Toate “păcatele” predicate de religie sint de fapt contradicții între realitatea biologică și cea imaginată, idealizată de “liderii”manipulării religioase. Apropo, visurile mistico – religioase sint catalogate de psihiatrie k tulburare schizoidală iar ritualurile zilnice intră în categoria comportamentului compulsiv- obsesiv. Așa k, cînd e vorba de semenii noștri, înainte de a da cu pietrii, mai bine am cerceta și înțelege cauza concretă care i-a făcut să aibă un comportament ieșit din normal.

  2. Cu alte cuvinte. Pt devierea la subiectul protecției unui pedofil de către pierduții catolici se arată cu degetu spre comunitatea de poponauți trecând pe lângă faptul că ambele sunt mai mult decât o problemă mentală. Sunt probleme sociale, probleme care ni se bagă pe gât cu forța la școală, la grădiniță. Oameni care au făcut experimente pe alți oameni, au ucis zicând că o fac pt cruce etc.

  3. Am uitat să atrag atenția faptului că: trimițând poponăreiila psiholog deviază lumea de la biserică. Doar biserica poate ajuta prin credință. Evident nu cea catolică. Nici partea ortodoxă care strânge bani precum o agenție de colecție. În orice caz, papalitatea trimite copiila oameni care lucră indirect cu comunitatea farmaceutică pt a le prescrie pastile.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii