Noutăți

Orașul din Italia, cu case la 1 euro, luat cu asalt. Ce a urmat după anunțul autorităților

Stirile ProTv: Anunțul autorităților din Sambuca, un orășel aflat pe un deal în Sicilia, unde au fost scoase la vânzare case cu 1 euro a generat un inters uriaș în toată lumea. Zeci de mii de oameni vor să cumpere case aici, relatează CNN. Autoritățile din Sambuca au fost luate cu asalt de oameni din întreaga lume care își doresc să cumpere o locuință, după ce acestea au fost scoase la vânzare cu doar un euro, conform CNN.

Inițiativa a avut ca scop repopularea acestei zone care a avut de suferit de pe urma migrației. Și se pare că planul autorităților a reușit. Viceprimarul orașului, Giuseppe Cacioppo a declarat că este foarte entuziasmat de interesul pe care oamenii l-au arătat inițiativei lor.

“Sunt doar câteva zile și deja sunt foarte stresat de toate mesajele pe care le-am primit. Acum oamenii au început să ma și contacteze telefonic. Telefonul sună încontinuu. Au sunat din Europa, Spania, Rusia, Africa, Australia, SUA și Emiratele Arabe”, a spus Giuseppe Cacioppo.

Autoritățile au primit nu mai puțin de 38.000 de mesaje pe mail. Viceprimarul a povestit că nu mai poate să doarmă și încearcă să facă față noii sarcini, aceea de a vinde cât mai repede și cât mai multe case din micul orășel.

Giuseppe a mai spus că nu doar turișții sunt interesați de propunerea lor, ci și marii companii sau bogați oameni. O echipă de avocați americani este interesată de oferta lor, iar un om de afaceri din New York deja s-a deplasat în Sambuca pentru a-și achiziționa o locuință.

“O doamnă foarte bogată din Dubai a sunat și a spus că dorește să cumpere întreg orașul. Nu și-a spus numele și nici cu ce se ocupă”, a mai declarat Giuseppe. (Citește mai mult: StirileProTv)

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii