Noutăți

Oficial german: “În cazul în care Guvernul de la București nu retrage ordonanța, România riscă pierderea drepturilor de vot la nivel european!”

HotNews.ro: Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, cere, intr-o scrisoare adresata presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, sa “sa il convoace de urgenta” pe Sorin Grindeanu la Bruxelles si sa ii solicite retragerea Ordonantei de modificare a Codurilor penale.

Gunther Krichbaum: “In cazul in care Guvernul (de la Bucuresti n.red) nu cedeaza, Romania risca pierderea drepturilor de vot la nivel european. (…) Este imbucurator si incurajator faptul ca populatia din Romania se opune la aceasta lovitura data statului de drept. Demonstratiile in masa pe acest frig arata ca oamenii din Romania apara activ statul. UE trebuie sa fie acum de partea manifestantilor si sa ii sprijine.”

Citește mai mult: HotNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Oficial german: “În cazul în care Guvernul de la București nu retrage ordonanța, România riscă pierderea drepturilor de vot la nivel european!”

    • gheorghe pastrama // 3 februarie 2017 at 20:47 // Răspunde

      NU pot sa cred cum sa fii de acord cu asa ceva ,se amesteca in politica altei tari,pui un guvern cum vrei tu si da o lege de exemplu ca firmele stainesa nu mai beneficieze de ajutor de stat (ca Ciolos a dat numai la cele strine la romani nu)si vine oficialul german si spune :dai legea nu mai ai draptul sa votezi in parlamentul European doar sa cotizezi .Ce zici ?

  1. deşi e iarnă ies şerpii din găuri-unii zic ceva alţii altceva

  2. Stapanii coloniei Romania sunt disperati impotriva Legii Gratierii si Amnistiei deoarece prin aceasta lege isi pierd intr-o mare masura principalul instrument cu care isi exercitau puterea si controlul, dosarele cu ajutorul carora santajau politicienii corupti ca sa guverneze in interesul lor si nu al Romaniei.

  3. Romanii din ROMANIA ce nu ati inteles ca suntem o tara vanduta cu totul si la propriu si la figurat am ajuns de rasul lumii intregi suntem catalogoatii drept Hotii!! Ce mai vreti ??

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii