Noutăți

Astăzi se împlinesc 417 ani de la asasinarea lui Mihai Viteazul. Află lucruri inedite despre Odiseea osemintelor marelui domnitor. Dezvăluiri:

Despre Mihai Viteazul s-au spus multe dar mereu mai este câteva ceva important de spus. Marele lider al românilor de acum peste 400 de ani (mare și la propriu pentru că avea aproape 2 metri înălțime) a creat întotdeauna o impresie covârșitoare celor din jur. Cronicile vremii spun, printre altele, că nobilii transilvani, de exemplu, se temeau până și de umbra lui (Vezi aici o serie de Mărturii medievale remarcabile despre Mihai Viteazul, care îi desființează pe denigratorii lui de azi: http://www.cunoastelumea.ro/marturii-medievale-remarcabile-despre-mihai-viteazul-care-ii-desfiinteaza-pe-denigratorii-lui-de-azi-trimite-mai-departe/).

Numit de dușmani Malus Dacus (Dacul cel Rău), el a fost foarte temut și de Poarta Otomană, a cărei existență a fost pusă serios în pericol de acțiunile lui militare.

Din păcate, ca și în cazul lui Vlad Țepeș, trădarea a venit din partea creștinilor catolici care l-au considerat pe Mihai, în imbecilitatea lor, mai periculos planurilor pe care le aveau decât Imperiul Otoman.

Ceea ce este cu adevărat surprinzător și straniu este faptul că imediat după moartea lui, diverși militari din tabăra asasinilor au recurs, conform documentelor vremii, la anumite procedee de magie menite să preia puterea interioară a lui Mihai Viteazul și să o transfere asupra lor.

Ce s-a întâmplat cu adevărat atunci și care este odiseea osemintelor lui Mihai Viteazul căutăm să deslușim în acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vinery,de la ora 22:00 și în reluare, duminica de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

12 Comments on Astăzi se împlinesc 417 ani de la asasinarea lui Mihai Viteazul. Află lucruri inedite despre Odiseea osemintelor marelui domnitor. Dezvăluiri:

 1. Chiar ieri am vazut filmul Mihai Viteazul pe care il recomand tuturor dar mai ales tradatorilor astia de neam si tara care ne mint, ne fura si ne vand de zeci de ani…!!!
  https://m.youtube.com/results?q=mihai viteazul&sm=1

 2. cetățeanul tulburat // 5 iunie 2016 at 19:30 // Răspunde

  Daniel Roxin, dacă tot te-ai apucat de “săpat” după informații, care ne sunt foarte bine ascunse, în a afla adevărul istoric al neamului, de ce nu iei și inițiativa să aduni o armată de voluntari cu unelte de săpat în mâini și să dai adunarea la Sarmizecetusa?! Eu unul o să spun: Prezent!
  Practic nu mai putem sta cu mâinile în sân așteptând de la cei ce slujesc altor interese vreun semn, legile sunt făcute să fim limitați, să fim individualiști, să ne urâm intre noi! Cred că vremea statului de Drepți se apropie de final…s-au dat de gol în ultimii 26 de ani că democrația e o mare păcăleală. Trebuie să ne unim forțele să aflăm adevărul despre străbunii noștri.

 3. Nicolette Orghidan // 5 iunie 2016 at 20:30 // Răspunde

  F. F. interesant material! Mă gândesc la cântecul lui Gil Ioniță „Capul lui Mihai Viteazu” (de la Torda se ridică!) Doamne, destin sălbatic au mai avut domnitorii noștrii loaiali, corecți și patrioți!

 4. Mihai Viteazul – un conducator maret care daca ar fi trait sunt sigura ca ar fi schimbat istoria Europei! M-a impresionat sfarsitul lui de martir..

  Ati realizat o emisiune tulburatoare prin incarcatura emotionala transmisa…

 5. Haideti sa va spun o “enormitate”!

  Papalitatea a inventat Imperiul Otoman.

  Marele dusman al papalitatii a fost si a ramas orientul crestin ortodox.

  • cetățeanul tulburat // 7 iunie 2016 at 2:27 // Răspunde

   Istoria lumii de la 5000 bc până în 1000 ad este o făcătură a britanicilor…prin societatea regală înființată în 1650-60, s-au perindat o multitudine de “oameni de știință” școliți la Oxford și care ne-au scris negru pe alb, orice vrei să afli despre istorie din acea perioadă…iar muzeul britanic a luat naștere, tot prin această societate…ca și în Franța, Louvre a luat naștere la fel…
   În opinia mea…Homer, Thales, Herodot, Platon, Arhimede, Pitagora, Euclid…etc.etc. numiți-i voi pe restul…cu toții sunt, personaje inventate.

  • Mozart, esti paranoic din cauza inculturii. Pune mana pe carte!

   • He-he-he!
    Si daca voi sunteti induiosator de naivi?… Din cauza “culturii”.

   • A! Si inca ceva!
    Presupun, draga Ortodoxule, ca ai citit mult.
    Bravo! Foarte bine ai facut!
    Ei, acuma, presupunand in continuare ca ai si retinut ce ai citit, iti recomand cu cordialitate sa pui mana pe gandit, pe ganditul critic.

  • Enormitate, intr-adevar… Papalitatea n-a inventat Imperiul otoman ci a exploatat existenta lui ori s-a prostituat in cel mai josnic mod in fata lui, dupa cum au dictat interesele marunte ale momentului. Cea de-a doua afirmatie, insa, e 100% corecta, intrucat nu e altceva decat o constatare. Chiar si in ziua de azi inca se fac presiuni imense asupra spatiului ortodox din cancelariile arondate Vaticanului…

 6. cetățeanul tulburat // 7 iunie 2016 at 9:13 // Răspunde

  Pe care carte să mai pui mâna, nene??? Nu vezi că ne indobitocesc ăștia, ce se cred stăpânii planetei, cu informații mincinoase… din orice poziție?! Mai bine încearca să gândești constructiv, că o vorbă urâtă e ușor de spus…vezi că suntem cu toții prizonieri pe planeta lor!

 7. TulburNation // 10 august 2018 at 13:05 // Răspunde

  Văd și eu un articol interesant, mă uit la comentarii 80% tulburilă iepurilă. Băgătorul de seamă. Fă și tu o pauză bei,că nu ești în stare să ții o bâtă în mână, ăia ce “ne” conduc au sisteme anti revoltă. Numai merge revolta iar revoluțiile sunt controlate tot de ei. Stai jos nu te mai oferi miel de sacrificiu ești beat. Auzi la el: VREAU SĂ FIU MARTIR!! EUU! EU PE MINE!!!!EU EU!!!. Nu așa merge sacrificiul. Unde e adunare și nu e vărsare de sânge este absolut și fără îndoială pierdere de timp și pierderi de libertăți.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii