Noutăți

Obama si Soros acuzați de islamizarea Europei de către șeful de cabinet al lui Victor Orban

Preşedintele SUA, Barack Obama, influenţat de omul de afaceri de origine maghiară George Soros, vrea aducerea a cât mai mulţi imigranţi musulmani în Uniunea Europeană, afirmă Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, ne informează Gândul.info.

„Preşedintele Barack Obama are interesul ca în Europa să vină cât mai mulţi imigranţi musulmani”, a declarat Janos Lazar, citat de site-ul agenţiei Associated Press.

„Anumite grupuri americane vor ca Europa să fie diluată…, astfel încât Statele Unite şi Uniunea Europeană să coopereze fără impedimente”, a adăugat Janos Lazar.

Potrivit oficialului ungar, în spatele recentelor critici ale Washingtonului la adresa Guvernului Viktor Orban se află omul de afaceri american de origine maghiară George Soros.

„Soros poate fi depistat oricând în culise”, a spus Janos Lazar.

„Ungaria se opune imigraţiei ilegale în Europa, o atitudine care ne plasează pe poziţii opuse cu numeroase ţări europene şi cu Statele Unite”, a amintit Lazar.

Guvernul Viktor Orban a luat măsuri dure pentru a bloca venirea imigranţilor extracomunitari în spaţiul Uniunii Europene. Budapesta a criticat dur politicile proimigraţie ale Guvernului german, condus de Angela Merkel. În septembrie 2015, România, Cehia, Slovacia şi Ungaria au votat, în Consiliul UE pentru Justiţie şi Afaceri Interne, împotriva sistemului de relocare a imigranţilor conform unor cote obligatorii, dar schema de distribuire a 160.000 de refugiaţi a fost aprobată. Recent, Comisia Europeană a propus un sistem permanent de distribuire a refugiaţilor în ţările Uniunii Europene, statele putând refuza timp de un an primirea extracomunitarilor, achitând în schimb contribuţii de 250.000 de euro pentru fiecare imigrant refuzat. Polonia, Ungaria şi Cehia au anunţat că se opun iniţiativei Comisiei Europene de creare a unui sistem permament de distribuire a imigranţilor pe bază de cote obligatorii.

Sursa: Gandul.info


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Obama si Soros acuzați de islamizarea Europei de către șeful de cabinet al lui Victor Orban

  1. Romania s-a opus prin votul din Consiliul UE pentru Justitie si Afaceri intene din septembrie 2015 cotelor obligatorii de imigranti. Care este pozitia Romaniei acum? Primul ministru Dacian Ciolos afirma intr-un interviu relativ recent dat unei publicatii straine, ca Romania nu accepta cotele obligatorii
    de imigranti. Aceasta este pozitia statului roman?

  2. Vai dar ce scumpi sunt imigrantii astia!!! Costa mai mult decat un Ferrari! De ce nu liciteaza bogatasii lumii pentru ei ca tot au o asemenea valoare si ar trebui sa-i puna la colectie! Nici macar un zeu nu ar avea o asemenea valoare!!

  3. Obama si Soros sunt marionetele.In spatele lor stau Iluminatii..care doresc uniformizarea tuturor statelor, a tuturor popoarelor sa dispara religiile crestine,traditiile patriotismul..sa fim cu totii doar o mare masa de oameni care muncesc pentru a-si plati taxele. Reprezentatul guvernului maghiar are dreptate..numai noi inca ne caciulim Angelei Merkel. si mai nou lui Macron..aceleasi marionete ca si cei de mai sus.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii