Noutăți

O româncă premiată în Marea Britanie

Peste 600 de femei polițiste din 72 de țări participă în Marea Britanie la dezbaterea problemelor internaționale importante care afectează femeile ofițeri de poliție, anunţă Amronews.

71
Între 23 si 27 august la Cardiff (Anglia), Poliția din Sudul Țării Galilor este gazda celei de a 53-a Conferințe de Instruire de 5 zile a Asociației Internaționale a Femeilor Polițiste în parteneriat cu Asociația Britanică a Femeilor Polițiste (BAWP). Conferința este specială datorită a două aniversări centenare, marcând 100 de ani de la fondarea Asociației Internaționale a Femeilor Polițiste și 100 de ani de când femeile polițiste din cadrul Poliției Britanice au primit dreptul de a aresta.

Duminică, 23 august au avut loc mai multe evenimente. După ceremonia de deschidere care s-a desfășurat în Sala St. David, delegații au pornit spre Castelul Cardiff, unde s-au fotografiat în grup. De la Castel, femeile polițiste din întreaga lume (Africa de Sud, Australia, Bangladesh, Curacao, Japonia, Kârgâzstan, Ecuador, Mexic, Peru etc.) au defilat în ținută festivă până la Motorpoint Arena unde are loc conferința. Aici a urmat o ceremonie de premiere în cadrul căreia s-au oferit premii și recunoașteri pentru performanță și serviciu în comunitate.

O surpriză plăcută a constituit premierea doamnei comisar șef de poliție Raluca Domuța pentru participarea în misiuni internaționale ONU de menținere a Păcii în Haiti. Această premiera este o recunoaștere deosebită și aduce cinste României, demonstrând eficiența și profesionalismul Poliției Române în cadrul misiunilor internaționale.

comisar-sef-671x1024foto: Raluca Domuța

sursa: Amronews (Tatomir Ion-Marius).

foto: Tatomir Ion-Marius


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii