Noutăți

O gigantică sferă luminoasă a apărut pe cerul Siberiei. Ce origine a avut neobișnuitul fenomen, considerat, de către unii spectatori, un semn al venirii extratereștrilor?

 •  
 •  
 •  

O mulțime de persoane au raportat, de curând, că au văzut, pe cerul nocturn, în Siberia de nord, o misterioasă sferă strălucitoare, care a crescut văzând cu ochii iar apoi s-a estompat, până la dispariția totală. Pe rețelele sociale, spectatorii ciudatului fenomen, dar și simplii comentatori, au lansat felurite ipoteze, vizavi de impresionanta și inedita apariție. S-a afirmat inclusiv că fenomenul are origine extraterestră și că vizitatori de pe alte planete au dorit să ne transmită un mesaj sau să-și facă simțită prezența. S-a mai spus că reprezintă „un portal către o altă dimensiune” ori „o breșă în continuumul spațio-temporal”. Una dintre comentatoarele de pe rețelele sociale a declarat, pur și simplu: „Au venit extratereștrii…”

Topol

Spectacol nocturn

Atâta vreme cât sursa ciudatului fenomen luminos nu era sigură, fiecare și-a putut da cu părerea, mulți susținând că a fost vorba doar despre aurora boreală. O altă ipoteză a fost că la originea prea puțin frecventului fenomen au stat activitățile militare ultrasecrete. Unii comentatori și-au amintit, însă, că o lumină similară a mai fost fotografiată în urmă cu 8 ani, în Norvegia, fiind determinată de lansarea unei rachete, de către armata rusă. Ei bine, și de astă dată a fost vorba despre aceeași cauză, cu manifestări încă și mai spectaculoase.

Lumina care i-a fascinat pe unii iar pe alții i-a băgat în sperieți a fost provocată de către o rachetă balistică aptă să poarte focoase nucleare, ce a fost lansată în cadrul unui exercițiu militar. Racheta balistică, de tip Topol-M, a fost lansată de pe cosmodromul Plesetsk, din nordul Rusiei. După ce a urmat traiectoria programată, lungă de mii de kilometri, racheta a lovit o țintă aflată într-o zonă de testare situată în Peninsula Kamceatka.

Sfera

Fenomen

Unele dintre imagini au fost realizate de către fotograful Sergey Anisimov, aflat în orașul Salekhard, la Cercul Polar Arctic, care relatează că la prima vedere a spectaculosului fenomen nu reușea să își dea seama ce se petrece. La aproximativ 520 de mile mai spre est, un alt fotograf, Alexei Yakovlev, a recunoscut că a a fost de-a dreptul înspăimântat, la vederea „apariției” de pe bolta înstelată.

Rachetele Topol-M din înzestrarea forțelor strategice ruse sunt capabile să parcurgă o distanță de 11.000 km, au o lungime de aproape 23 m, o greutate de circa 47 de tone și se pot deplasa cu o viteză de 7300 de metri pe secundă. Dacă fenomenul vizibil zilele trecute pe cerul nocturn al Siberiei a prezentat, pe lângă doza considerabilă de mister și o incontestabilă doză de frumusețe, nu același lucru s-ar putea spune și despre scopurile pentru care au fost fabricate rachetele Topol!

Sfera de lumina

Lumina, pe cer

După cum relatează telegraph.co.uk, Rusia se află în plin proces de modernizare a armamentului nuclear, „în timp ce Statele Unite implementează scuturi de apărare antirachetă în Polonia și România”. Înainte de sfârșitul anului, Rusia are să testeze o rachetă balistică alimentată cu combustibil lichid, numită „Satan 2” de către NATO (iar de către ruși RS-28 Sarmat). Racheta RS-28 Sarmat va fi capabilă să transporte 16 focoase nucleare, îndeajuns de multe pentru a distruge o altă țară a Europei.

Topol-M

Traseu racheta balistica

Sfera luminoasa

Surse: siberiantimes.com, telegraph.co.uk

Autor: Tomi Tohaneanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

11 Comments on O gigantică sferă luminoasă a apărut pe cerul Siberiei. Ce origine a avut neobișnuitul fenomen, considerat, de către unii spectatori, un semn al venirii extratereștrilor?

 1. O fi una din sferele de care vorbeste Corey Goode.

 2. cetățeanul tulburat // 28 octombrie 2017 at 21:18 // Răspunde

  Blue Avians cică sunt aici și așteaptă ca umanitatea să se deștepte…nu vor să-și facă apariția ca cei slabi să se sperie sau să rămână șocați. Până nu se face pace pe planetă! Pentru cei ce nu cunosc rasa asta de umanoizi sunt mai înalți decât noi …au peste 2 metri înălțime au pielea albastră, două mâini, două picioare, cap ca de pasăre, doi ochi frontali au cioc în loc de gură iar urechile nu se văd că au pe cap penaj albastru. Sunt prietenoși nu vin aici cu gânduri de invazie a planetei, ci să ne ajute să înțelegem mai multe despre galaxie, univers și cum să călătorim în spațiu.

 3. cetățeanul tulburat // 29 octombrie 2017 at 16:34 // Răspunde

  Noi trăim în întuneric Daniel, nu trebuie să iei ceea ce am scris în serios, dar poți face cercetări… Sunt multe scurgeri de informații, oameni care sunt plătiți regește să tacă, nu pot ține secretul doar pentru ei.
  Locheed Martin Skunkwork, Boeing Phantom și Northrop Grumman au tehnologie de pot muta planeta în afara sistemului solar. Sunt în contact cu peste 900 de specii de alieni din galaxie sau din alte galaxii și fac schimburi de tehnologii, pe care noi nu le vedem deocamdată…Dar se va sparge buba. Acești Blue Avians știu că umanitatea este ținută în beznă într-o societate desenată de capii tuturor triburilor ca noi populimea să o colorăm frumos alergând după bani să plătim facturi la energie. Comunică telepatic și se înmulțesc ca și noi.

 4. Tulburila vezi ca urmezi demoni. Noi suntem dupa chipul si infatisarea Domnului. Nu e normal ca moderatorii sa permită tampeniile pe care le scrii. Cap de pui de curca!

 5. Nu, eu cred ca universul reprezinta o mica parte din puterea Celui ce ne-a creat. Oameni cu mult mai inteligenti decat noi au ajuns la concluzia logica asupra faptului ca omenirea este autodistrugatoare, deci o alta rasa daca ar exista cu 10,20,30,40 sau 50 de mii de ani inaintea noastra nu ar avea interes in noi. Buba e cu noi, daca ne uitam dupa extraterestrii cadem in plasa.

  • Da, omule rasa noastra e autodistrugatoare, dar tu intelegi ca tinand cont de dimensiunea universului observabil exista o probabilitate si ca sa intelegi cauta formula lui Drake, sa existe cel putin cateva planete cu viata, indiferent daca este sau nu avansata! Nu cred ca omul este singura fiinta ce Dumnezeu a creat-o in tot universul asta, nu crezi si tu asta?!

 6. Astfel de sfere au mai fost observate,una de care stiu in Israel,mai recent,dar a fost catalogata ca ceva ciudat,neobisnuit.Cred ca sunt asemanatoare cu formarea aurorelor,dar au alta origine.Un exemplu din vechime,planeta,,X sau Nibiru”;o astfel de sfera observata in timpul zilei,interferind cu atmosfera,ar fi parut albastra,ar fi avut si nori,deci,o planeta!o planeta si gata,ce sa mai cercetezi!

 7. Toate creatiile Lui sunt alaturi de El. Universul asta “infinit” este gol. Doar noi am fost inlaturati, cu celalat si trupa lui. Ti-ai trimite copii pe o centura din orion de pe pamant daca ar exista technologia? Daca schimba tara si sunt departe e f greu, dar in spatiu gol. Universul arata maiestria lui in calitate de Creator. Poate foarte bine sa il faca pentru a ne face sa intelegem ca exista fara a ni se arata. Credinta in extraterestrii, hipnoza, yoga sunt toate invataturi diavolesti. Crezi ce vrei. Veci nu ma voi inchina la omuleti gri fara par,fatza lunga fara de sex ce duc oamenii in eroare.

  • Ps. Nu ma bazez pe nasa sau oricine a zice ca este viata inteligenta sau nu pe alta planeta. Pana sa ajungă acolo eu voi fi mort de mii de ani. Fiind autodistrugatori, chiar crezi ca vom ajunge sa vedem si sa fim convinsi?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii