Noutăți

Noutăți extraordinare – Terapia Genetică a Reîntineririi. VIDEO

Cristian Mureșanu, TVR Cluj: Un profesor de la Universitatea Stanford a descoperit secretul reintineririi iar testele finale in vederea aprobarii tehnologiei sale sunt in utima faza de experimente. Intre timp, speculantii si traficantii de produse contrafacute vând asa zise activatoare pentru reintinerire, care nu au niciun efect.

In acest interviu va dezvaluim fata nevazuta a cercetarilor privind reintinerirea, cu ajutorul profesorului Fossel, si cind anume vor fi disponibile publicului. Profesorul Fossel mi-a promis că îmi va oferi posibilitatea de a urmări etapele de cercetare şi testele clinice, ceea ce mi se pare un lucru extraordinar. Puţini jurnalişti beneficiază de asemenea avantaje şi mă bucur că sunt unul dintre ei.

În interviul recent înregistrat, am aflat şi am înţeles detalii cu totul inedite despre funcţionarea celulei, a telomerilor şi a enzimelor. Invenţia profesorului Fossel şi noua sa abordare constă în trimiterea unui complex molecular format dintr-o genă umană artificială şi un promotor, către celula ţintă. Acesta intră în celulă, eliberează gena, stimulând creearea telomerazei, iar aceasta, la rândul ei, va produce resetul telomeric; la următoarea diviziune a celulei, gena umană artificială şi promotorul se pierd, procesul se estompează, iar celula îşi va utiliza telomerii noi primiţi fără să se readauge alţii la fiecare nouă diviziune.

În felul acesta, cancerul este prevenit. Acesta e un proces natural de autolimitare. Vechea abordare, cu activatorul genei deja existente în nucleu, nu are un efect atât de profund şi, la acea vreme, se suspecta riscul de cancer. Aşadar, nu vă grăbiţi să cumpăraţi tot felul de activatoare, al căror efect este îndoielnic.

Interviu cu profesorul Fossel de la Universitatea Stanford
Partea 1

Partea 2


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii