Noutăți

Noul ministru al agriculturii recunoaște că românii sunt otrăviți prin alimentație. DEZVĂLUIRI

Noul ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, a afirmat vineri, 25 decembrie, că multe produse importate “otrăvesc populația”, ne spune Cotidianul.

Prezent la “Târgul de Crăciun” oficialul le-a promis celor prezenți că va face tot posibilul să promoveze produsele românești. De asemenea, ministrul a spus că va asigura o protecție corespunzătoare producătorului și consumatorului român.

“Din păcate, multe produse care ajung în România se vând pentru că ajung din segmentul cel mai ieftin și efectiv otrăvim populația și omorâm producătorul român. Repet: orice guvern are datoria să își apere și producătorul și consumatorul. Din cauza aceasta cred că nu am făcut suficient până acum și eu vă promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a ajuta românul să consume cât mai multe produse românești”, a spus Achim Irimescu, transmite Agerpres.

Achim Irimescu a mai anunțat că va reintroduce controlul la frontieră pentru reziduurile de pesticide, de produse chimice, pe considerentul că în cazul multor produse din ”gama de jos” care ajung pe piața românească sunt utilizate pesticide interzise pe piața europeană.

Paul Dumitrescu

Sursa articol: Cotidianul

Emisiuni cu dezvăluiri pe acest subiect, realizate la Nașul Tv:

1. Alimentele modificate genetic, o catastrofa! Ce putem face?

2. CHEMTRAILES – Controlul populatiei prin otravire

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Noul ministru al agriculturii recunoaște că românii sunt otrăviți prin alimentație. DEZVĂLUIRI

  1. Om trai si-om vedea. Momentan nu mai cred nimic. Cam incep sa pun eticheta de mincinos, profitor, tradator pe oricine intra in politica.

    Daca vrei sa-ti fie bine, tie, omule de rand, ia si pune mana pe carte si invata, informeaza-te, doar asa poti sa te protejezi cat de cat.

  2. Nu sunt minciuni si nici nu se vorbeste de sf-uri, un articol de genul mai gasiti si aici cum sa va feriti de aceste alimente https://vorbesteliber.com/alimentele-in-viitor-boala-si-moarte/ ele nu au impact imediat ci in timp, de und credeti ca sunt atatea boli, o multime de oameni mor din cauza cancerului

  3. cetățeanul tulburat // 3 ianuarie 2016 at 21:11 // Răspunde

    Are dreptate Simona…bravo ministrului că a zis-o!

  4. Să cumpărăm produse de calitate românești alternativă la produsele de import – http://forum.romeonet.ro/viewtopic.php?f=241&t=24786

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii