Noutăți

Niște tineri au protestat împotriva Kaufland în fața unui magazin din București: Stop finanțării campaniei homosexuale în școli!

În fața magazinului Kaufland de pe Șoseaua Mihai Bravu, București, mai mulți tineri au afișat un banner de protest împotriva a ceea ce, consideră ei, este implicarea retailer-ului în promovarea homosexualității în școli.

„Kaufland, Stop finanțării campaniei homosexuale în școli! Lasă-ne copiii în pace!”, scria pe bannerul afișat de tineri. Pagina de facebook „Sunt naționalist” afirmă că acțiunea a fost de tip „boicot”.

„Vineri 15-03-2019, ora 18 s-a desfășurat o acțiune de tip “boicot” a hipermarketului Kaufland din Șoseaua Mihai Bravu(Dristor), o inițiativă în premieră a unui grup de tineri, deoarece acest lanț de magazine, a sponzorizat cu aproximativ un milion de euro, ong-uri militante sexo-marxiste de tip LGBT.

Considerăm că gestul Kaufland aduce un imens prejudiciu moral societății românești în ansamblu, dar și clienților hipermarketului în particular, deoarece, cu siguranță, aceștia nu au idee despre cum sunt distribuiți banii lor, de către aceste lanțuri de magazine.

Astfel, bani care ar putea fi utilizați pentru modernizarea unor creșe, orfelinate, spitale, în care sunt mii de copii neajutorați, ajung la ong-uri marxiste LGBT’iste care îi folosesc pentru îndoctrinarea copiilor noștri, cu idei care pun în pericol dezvoltarea sănătoasă, care atacă normalitatea și caută să distrugă starea firească a societății noastre.

Evitați cumpărăturile din lanțurile de hipermarketuri Kaufland, dacă vă pasă de viitorul copiilor voștri.
BOICOT KAUFLAND !!!”, notează ei.

Acesta nu este singurul protest împotriva Kaufland. Un mesaj asemănător cu cel de pe banner a fost pus pe un avizier al unui magazin din Capitală, anunța ActiveNews pe 6 martie.

La sfârșitul lunii februarie, ActiveNews a informat că retailer-ul Kaufland a finanțat un program de educație pentru elevi în care acestora li se predă printre altele ideologia gender. De asemenea, în cadrul programului, profesorii sunt învățați că “pornografia crește nivelul de informare al celor ce o utilizează”.

Sursa: activenews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Niște tineri au protestat împotriva Kaufland în fața unui magazin din București: Stop finanțării campaniei homosexuale în școli!

  1. Normal ca ne pasa. Deasemeni voi boicota magazinul Kaufland.

  2. La campania agresiva care se duce, acest protest e irelevant, imi pare rau ca trebuie sa admit asta.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii