Noutăți

Ninel Peia, fost deputat PSD: Viorica Dăncilă este premierul lui GEORGE SOROȘ, o susținătoare a căsătoriilor homosexuale

Stiripesurse.ro: Ninel Peia, exclus în 2016 din PSD chiar de Liviu Dragnea, îi aduce acuzaţii grave noului premier. “SOROS a pus iar Prim-Ministru în România.”

1) “Viorica Dăncilă nu susține referendumul pentru familie și familia tradițională.

2) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European, avortul și contracepția pentru minori, fără știrea și acordul părinților.

3) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European pentru ca operațiile de schimbare de sex să fie asigurate din bani publici.

4) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European pentru obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar.

5) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European pentru educarea copiilor „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității.

6) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European pentru legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex și pentru încurajarea instituţiilor şi statelor membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor homosexuale”, a tunat Peia pe facebook.

Sursa: Știripesurse.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Ninel Peia, fost deputat PSD: Viorica Dăncilă este premierul lui GEORGE SOROȘ, o susținătoare a căsătoriilor homosexuale

  1. Buna dimineata! Acum Poate inteleg si fraierii # rezist filiala soros Romania de ce preaiubitul Klaus i-a dat pe repede inainte verde duduei Viorica. Su poate ati uitat ca duduia Sanda ,eminenta cenusie sorosista in Romania e sefa consilierilor lui Klaus! Se pare ca Liviu a invatat tabla impartirii: guvernul la Soros, 2% tribut lui Trump si economia(ce a mai ramas) la prietenii din TEL Avviv.Protestati baieti ,protestati! noroc ca prostia nu doare.Romania a ramas asa, o stare de spirit pentru cine mai simte romaneste) Entitatea politico-economica numita romania nu ne mai apartine. E pa!

  2. cetățeanul tulburat // 22 ianuarie 2018 at 17:47 // Răspunde

    Deep State depopulation/eugenics mafia pierde teren masiv iar partidul democrahat va fi de tristă amintire pe toată planeta, urmează arestări în masă. UE se va desființa în anii următori, iar democrahații vor sfârși la mititica în cel mai fericit caz, dacă nu vor fi linșați de popor în piețe publice. Rezistența lor e inutilă, masele se trezesc rapid. Eliberarea vine de la Washington. În preajma Crăciunului s-a încercat o lovitură de stat…
    Pentru cei ce vor să vadă planul pe care democRahați-liberalii îl aveau împotriva umanității, dacă Hilara ajungea președinte …căutați pe YouTube: What’s in that FISA Memo? și
    #FEARTHESTORM:Q Reveals #MEMO Intel: 16 year plan to destroy USA

  3. Dą Doamne ca la urmatoarele alegeri sa fie 0,2 la suta prezenta la vot! Sa se trezeasca românii la adevarata realitate.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii