Noutăți

Nici măcar comunitatea GAY nu l-a mai vrut pe Remus Cernea în Parlament. Ce frustrare! Să nu te voteze nici măcar copiii de suflet… :)))

Unul dintre marii apologeți ai așa zisei societăți deschise de tip sorosist, Remus Cernea, port drapel al curcubeului comunității LGBT, a avut o mare surpriză la aceste alegeri parlamentare. Candidat independent, Remusică a sperat că copiii (scuzați cacofonia) săi de suflet vor tăbărî la vot să-i dea și lui 25.000 de ștampile ca să-i poată reprezenta mai bine. Dar să vezi minune: nu a primit decât 4.200 de voturi, motiv pentru care cariera sa politică siderant de meteorică a fost oprită înainte de a da în pârg.

Cât de frustrant! Să te chinui o viață, cu siguranță pe gratis, în regim de voluntariat, să le dai celor din comunitatea Gay posibilitatea să facă un parteneriat civil, o căsătorie în toată legea și apoi posibilitatea să înfieze copii ca cuplu (scuzați cacofonia) Gay, iar în final să nu meriți decât 4.200 de voturi… Oare ce s-o fi întrebând Remus Cernea acum? Cu ce a greșit? Să nu existe decât câteva mii de reprezentanți ai minorităților sexuale în București? Asta dacă nu cumva LGBT-iștii au virat către USR-ul lui Nicușor Dan, noua lor speranță politică…

Rușinică! O bilă maro pentru lipsă de fidelitate!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Nici măcar comunitatea GAY nu l-a mai vrut pe Remus Cernea în Parlament. Ce frustrare! Să nu te voteze nici măcar copiii de suflet… :)))

  1. Remusica nu a lucrat pe gratis pentru comunitatea LGBT… a fost finantat la greu de una din fundaturile soroshiste din Romania… a primit bani grei de la ASUR. in marea lui ipocrizie el se prezinta ca si voluntar, ca lucreaza probono, ca-si urmeaza constiinta viciata… bla bla bla…

    • Unii “voluntari”, in special din conducerea unor ong-uri/sindicate etc., sunt platiti (neoficial) cu banii trecuti drept cheltuieli pentru n- deplasari/evenimente de cele mai multe ori fictive ori infinit mai ieftine decat apare in acte… E o metoda veche de sifonare a banului din conturi sau de remunerare pe ascuns practicata pe scara larga de 20 de ani in unele institutii din Romania… Pana la un eventual flagrant, hotul neprins ramane “voluntar” “cinstit” care lucreaza “pro bono” pe bani grei. Din pacate, nimeni n-a intreprins nimic pentru a se stopa acest flagel care se rasfrange negativ asupra societatii si voluntarilor care sunt onesti.

  2. cristian c. n. // 13 decembrie 2016 at 20:07 // Răspunde

    N-am inteles niciodata de ce a fost nevoie ca o tara intreaga sa afle ca acest om s-a nascut, si ca el exista.

  3. Primata Remus Cernea nu prea a mai avut sustinere deoarece LGBT de Romania nu si-a vazut realizat visul la termen . Plus ca multi votanti vechi nu si-au mai primit remuneratia . Acest Cernea a pastrat pt el toata averea ce a primit din america poponara .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii