Noutăți

A apărut pe internet un nou film documentar remarcabil – “NIASCHARIAN – TAINA SPIRITUALITĂȚII ROMÂNEȘTI”. Îl poți vedea aici:

Leonardo Tonitza, regizorul filmului: “A doua parte a trilogiei documentare Niascharian, filmul de lung metraj Niascharian-Taina, dezvăluie o parte din secretele spiritualității multimilenare și a continuității populației sedentare, agricol-pastorale, pe teritoriul actual al României. Un proiect în care s-au implicat personalități științifice la nivel internațional, ridică voalul inițierilor, a ritualurilor secrete și al adevărurilor științifice, descoperind și prezentând, atât cât se poate, taina spiritualității românești. Proiectul Niascharian rămâne fidel conceptului fundamental pe care s-a format echipa multidisciplinară: îi credem pe cei care caută adevărul și nu pe cei ce se laudă că-l dețin.”

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on A apărut pe internet un nou film documentar remarcabil – “NIASCHARIAN – TAINA SPIRITUALITĂȚII ROMÂNEȘTI”. Îl poți vedea aici:

  1. Deja l-am vazut de doua ori si cred ca o sa -l mai vad macar o data, mai ales ca il revad si pe bunul meu profesor, domnul Poruciuc.Felicitari, domnule Tonitza, asteptam si a treia parte !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii