Noutăți

Neuroștiințele sociale – manipulare și evoluție

Cu fiecare zi care trece ajungem tot mai departe cu cunoașterea mecanismului fabulos care este reprezentat de mintea și emoțiile umane. Mii de oameni de știință cercetează de o viață comportamentul uman, și de multe ori rezultatele acestor cercetări ajung pe masa marilor manipulatori politici și economici.

Astăzi toate campaniile media serioase, indiferent că vorbim despre cele electorale sau cele pur comerciale, au în spate sociologi, psihologi, neurologi și alți specialiști care cunosc cheile de la ușile minții mulțimilor. Cu alte cuvinte, manipularea din vremurile noastre nu mai este una realizată intuitiv, ci una bazată pe cele mai avansate cercetări științifice.

Dar ce sunt neuroștiințele sociale, cele care decodează funcționarea minții și a emoțiilor maselor mari de oameni? – Acest lucru vom căuta să îl aflăm în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, alături de prof. univ. dr. Leon Zăgrean, coordonatorul disciplinei de neuroștiințe din cadrul UMF Carol Davila din București.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii