Noutăți

Musulmanii, ținte ale terorismului: Atac armat la o moschee din Canada – șase morți și mai mulți răniți

Scenariul unui război între musulmanii radicali și grupările radicale din Occident trebuie tot mai mult luat în serios! Europa Vestică dar și alte țări, precum Canada sau SUA, pot să devină teatru de război. Gurile rele spun că exact asta doresc păpușarii – un conflict sângeros între imigranții musulmani și autohtonii radicali – pentru ca oamenii, îngroziți, să ceară legi Big Brother, supraveghere totală, doar-doar vor avea din nou liniște.

Și dacă până acum, doar occidentalii au fost victime ale atentatelor teroriste comise la ei acasă de islamiști fanatici, ieri lucrurile s-au schimbat în Canada unde o Moschee plină de credincioși musulmani a fost atacată cu arme automate.

Conform Cotidianul.ro, <<Doi bărbați au deschis focul asupra oamenilor adunați pentru rugăciunea de seară la Centrul cultural islamic din Quebec din sud-estul Canadei.

Premierul canadian Justin Trudeau a condamnat luni “atentatul terorist”. Sunt șase morți și opt răniți, potrivit unui bilanț actualizat, transmite AFP.

“Condamnăm acest atentat terorist îndreptat împotriva musulmanilor care se aflau într-un loc de cult și de refugiu”, a spus Trudeau într-un comunicat.

“Este sfâșietor să vedem că un astfel de gest de violență fără sens a fost comis. Diversitatea este forța noastră, toleranța religioasă este o valoare dragă nouă. Musulmanii canadieni constituie un element important din fibra noastră națională și gesturi fără sens ca acesta nu își au locul în comunitățile noastre, în orașele noastre și în țara noastră”, a mai spus premierul.>>

Viitorul nu arată deloc bine!

Adrian Albu

Update: Conform EVZ.roPresa dar și autoritățile se feresc să vorbească despre faptul că la moscheea din Quebec a fost vorba de un atentat religios inter-musulman. RapoartelE autorităților au omis un element esențiaL: cei doi pușcași cu cagulă au strigat „Allahu Akbar!” în momentul în care au deschis focul, după cum a declarat cel puțin un martor pentru Radio Canada, citat de Daily Express.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Musulmanii, ținte ale terorismului: Atac armat la o moschee din Canada – șase morți și mai mulți răniți

  1. cetățeanul tulburat // 30 ianuarie 2017 at 13:53 // Răspunde

    Un lingău de globalist și Trudeau ăsta, dacă nu povestea că îi primește cu drag pe islamiști sigur nu se întâmpla ce s-a întâmplat, ăia care au tras… sigur nu aveu armele calibrate…

  2. Ma bucur ! De ce nu , cand mor 100-1000 de crestin in atentatele comise de teroristi , musulmani sarbatoresc mai ceva ca de anul nou ( cine s-a prins s-a cine nu nu , sa se mai gandeasca la banc ).

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii