Noutăți

MUGUR ISĂRESCU LA PUŞCĂRIE! 7-10 ani!

Cel putin 5 Banci straine au externalizat in strainatate dobinzile „fraierilor” de romani, care au credite!

Practic, romanii care au credite la Banci au fost furati de vreo 7 miliarde de euro !

Potrivit Legilor din Romania si reglementarilor BNR, romanii puteau plati dobinzi doar unor entitati legalizate si agreate in Romania!

Din rata lunara, peste 80% insemna dobinda, practic cel mai mare efort al romanului care se zbatea sa isi plateasca „rata”!

La o rata lunara de 800 de euro (sau franci), 640 de euro erau pentru dobinda. La 60 de luni „externalizare” de credit, inseamna ca dobinda platita la un srl din strainatate a fost de 38.400 de euro! Ilegal si imoral! Acesti bani trebuie returnati de Banca automat in buzunarul „fraierului”!

Daca eu, Radu Moraru, imi deschid in Romania un srl care ia dobinda si srl-ul nu este recunoscut de BNR, atunci se cheama camata, intru in puscarie si mi se confisca toti banii!!!

Mugur Isarescu a permis camata la nivel de export! Peste 7 miliarde de euro au iesit din tara ilegal!

Acest articol se adreseaza fiecarui roman care are un credit: in franci elvetieni, yeni, dolari, euro, etc! Daca Banca v-a externalizat creditul (performant sau neperformant) atunci trebuie sa primiti inapoi intreaga DOBINDA pe care ati platit-o in anii de „externalizare”!

Pe Mugur Isarescu o sa il vedeti la DNA, nu are scapare! Este cel mai mare „killer” ! Subminarea economiei nationale nu mai exista insa exista in Noul Cod „atentat la siguranta nationala”!  7-10 ani de puscarie! (Citește aici reacția BNR la aceast articol) – (iar aici articolul lui Radu Moraru ca reacție la reacția BNR)

Dar pina atunci, mergeti la Banci si cereti sa va spuna daca au externalizat creditul d-voastra si pentru cit timp!(Detalii aici)

Citește aici despre demersurile către DNA pe care le face avocatul Adrian Cuculis, cel care a descoperit frauda

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Dati share la articol sa afle toti „fraierii” !

Sursa articol: http://www.nasul.tv/mugur-isarescu-la-puscarie-7-10-ani/#sthash.LGsjotsP.dpuf


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

21 Comments on MUGUR ISĂRESCU LA PUŞCĂRIE! 7-10 ani!

 1. “Mugur Isărescu la pușcărie! 7-10 ani”

  Sa fim seriosi! Nu se va atinge nimeni din justitia din tara asta, de vreun fir de par din capul marelui mason Isarescu, seful Ocultei Mondiale pt Romanaia.
  Din contra, tinanad cont de functia suprema pe care o are in Romania, el este cel care conduce si deci propune sentintele pt grangurii si grupurile din aceasta tara, care nu au respectat intocmai, planurile Ocultei.
  Asa ca Radu Moraru n-ar trebui sa se mai mire de astfel de manevre ale bancilor din Romania, ci sa revina cu picioarele pe pamant, in cea mai infecta colonie SUA-UE, unde nenea mason Isarescu face “ceea ce trebuie”, adica pune in aplicare ceea ce i-a transmis Oculta, dupa principiul: “ordinele primite nu se discuta , ci se executa”.

 2. dobânda , nu dobinda

 3. Mugurel este mic, slab si fricos. Ne-a vandut.
  Mugurele, „mars la puscarie”!

  Ma intreb daca baietii astia chiar nu stiu ca la un momentdat vor fi sacrificati si ei insisi. Ei nu realizeaza ca cei care la dau aceste ordine, ii urasc de moarte si pe ei, in acelasi prim rand?
  Brrr!
  Sa fie la ei acolo!

 4. Scutelnicu Danut // 18 decembrie 2015 at 22:40 // Răspunde

  Desi nimeni nu este mai presus. de lege ,nu va imbatati cu apa rece ,nu va faceti iluzii ca este supraprotejat ca si altii implicati in afaceri murdare.

 5. BNR nu este decât cu numele Banca Naţională a României ! Pt. a avea monedă proprie, SEMN AL INDEPENDENŢI REALE A NAŢIUNII, patrioţii români ai sec.XIX(Brătienii în special) au făcut eforturi colosale, unii plătind cu viaţa pt. acest deziderat fundamental. Deoarece nu se povesteşte niciunde cu detalii extrem de captivante(nici măcar în facultăţile economice!) despre acest efort teribil al întemeierii unei Bănci Naţionale şi a monedei aferente, gest care a dat o lovitură puternică Turciei, Austro-Ungariei şi Rusiei şi a ajutat enorm economia României mai ales prin credit, cred că ar fi binevenită o emisiuneTV despre personalităţile şi întregul complex de evenimente aferente, pline de suspans şi eroism autentic!
  NU doar în România ci chiar în SUA la cel mai înalt nivel(preşedinţii Jackson, Lincon, Kennedy) sau Rusia, ţarul Alexandru II şi Nicolae II au fost executaţi pt. opoziţia lor vizavi de abandonarea controlului monedele proprii între fălcile hienelor mondialiste hegemonice ale cămătarilor Rothschild.
  Leul nostru nefiind azi INDEPENDENT nici măcar la nivel teoretic, cum mai sunt doar câteva monede de pe glob(vreo 5 cred, a căror ţări sunt TOATE pe renumita axă a răului a lui Bush Jr.-ultimele trei monede independente au fost ale Afganistanului, Irakului, Libiei!) în realitate acum BNR este banala filială DIN România a caracatiţei cămătaro-bancară Rothschild & Gang, în perfectă conformitate cu celebrul aforism lansat acum vreo 200 de ani de bătrânul evreu Amschel, întemeietorul dinastiei plutocratice mondiale, care suna cam aşa : „daţi-mi controlul deplin al monedei unei ţări şi nu-mi mai pasă cine face legile şi politica în acea ţară”
  Daniel Roxin, având în vedere trista experienţă din primul război mondial când România a mutat/depozitat în Rusia 92 tone aur care au rămas captive la Moscova chiar şi acum după 99 de ani, întrebare de 1000 de puncte pt. Mugur Isărescu : unde este depozitat acum aurul României din tezaurul BNR(cele 103toneAur) ? Dacă e „afară” de ce a fost externalizat şi de ce nu este/poate fi repatriat ?

 6. Colin McIntyre // 19 decembrie 2015 at 9:27 // Răspunde

  Si daca banca neaga ca a externalizat, cum verific eu?

 7. Manuel Transmission // 19 decembrie 2015 at 16:53 // Răspunde

  1. Despre imprumuturile la banci, cititi articolul si explicatia unui avocat:
  – Mecanismul diabolic al împrumutului bancar. Sclavia modernă în pași de credit
  http://bit.ly/1UkXPSv

  2. BNR este o BANCA PRIVATA la fel cum este si FED-ul american. BNR nu are nici o legatura cu Statul Roman sau cu poporul roman. Ce este ciudat este foptul ca in istoricul BNR de pe siteul oficial este recunoscut actionariatul privat pana in 1947. Dupa 1989 este „bezna totala”, de parca BNR ar fi incetat sa existe. Cine sunt si au fost actionarii privati de pana in 1947? Care este statutul BNR de dupa 1989? Eu sunt sigur ca BNR s-a intors la „origini” adica a devenit 100% privata.
  Uite o intrebare de 100 de puncte:
  CINE SUNT ACTIONARII (privati) BNR DE DUPA 1989?

  Si cateva intrebari drept bonus:
  – Tinand cont de faptul ca Statul Roman a avut 0 actiuni la BNR in anul 1925, iar in perioada 1925 – 1947 BNR a fost 100% cu actionariat privat, AL CUI ESTE TEZAURUL CARE A FOST „SALVAT” SI TRIMIS LA RUSI?
  – CUM A FOST OBTINUT ACEST TEZAUR?
  – Se spune ca „tezaurul Romaniei” ar fi ajuns prin tarile din occident Germania, Anglia si cea mai mare parte prin SUA. Cu alte cuvinte, ACTIONARII PRIVATI AI BNR, pe vremea cand Romania era „granarul Europei” iar populatia se zbatea intr-o SARACIE LUCIE, au jefuit fara mila (la fel ca si azi) si au strans o AVERE FABULOASA pe care au luat-o dupa ei. Ati auzit bine: in momentul cand acesti actionari privati s-au mutat afara din tara, si-au facut bagajele si au luat averea obtinuta din jaful Romnaiei cu ei. Ca doar era a lor nu a „poporului” sau „statului”.

  Si o intrebare de 1000 de puncte:
  – Tinand cont de faptul ca BNR ESTE O BANCA 100% PRIVATA cum de este permis de a avea/detine in nume/titlu cuvintele „NATIONAL” si „A ROMANIEI”?
  Este la fel cum Printu lui Peste Prajit, Paul/Lambrino sau cum ma-sa il cheama a adaugat „AL ROMANIEI”.
  http://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Dec2009/60998816.jpg

  BNR este „Nationala a Romaniei” la fel cum si idiotul asta este „Al Romaniei”. Adica O MARE INSELATORIE!

  ––––––>
  Ce trebuie facut ca sa intelegeti cum stau lucrurile:

  1. Cititi singuri istoria BNR de pe siteul oficial si puneti-va singuri intrebari.
  Un scurt citat:
  „Până la declanşarea Primului Război Mondial, Banca Naţională a României s-a implicat în susţinerea dezvoltării economiei naţionale, prin volumul creditelor acordate şi nivelul redus al taxei scontului. De asemenea, alături de guvernul român, a contribuit în anii 1890-1892 la elaborarea legilor care au consacrat schimbarea etalonului monetar, prin renunţarea la bimetalism în favoarea monometalismului aur. Între 1900 şi 1925, statul s-a retras dintre acţionarii băncii, FAPT PENTRU CARE BNR A DEVENIT O INSTITUŢIE PARTICULARĂ PRIVILEGIATĂ, dar care avea aceleaşi responsabilităţi naţionale.”
  – Istoria BNR
  http://www.bnr.ro/Istoria-BNR-1052.aspx

  2. A.I. Cuza a fost dat jos printr-o lovitura de stat si in locul lui a fost instalata o mafie mondiala, transnationala care nu a facut nimic altceva decat sa JEFUIASCA ROMANIA INTR-UN MOD BARBAR in timp ce populatia se zbatea intr-o SARACIE LUCIE. O gramafa de idioti sunt „monarhisti” si „regalisti” si il pupa in cur pe imbecilul ala hotoman, betiv si barbugiu de Carol. Astia sunt niste oameni foarte prosti. Ca sa va lamuriti putin cum stau lucrurile cititi aceste articol:
  – DESPRE REGII ROMÂNEI, AŞA ZIS GERMANI sau ce au în comun Înţelepţii Dacilor, Imperiul Roman, Republica Veneţiană, Fisherland, Podul de la Cernavodă, URSS, Woodrow Wilson, Opinca romană pe Parlamentul de la Budapesta, Mănăstirea sf. Nicolae de la Predeal
  http://bit.ly/1OVyRcn

  3.1 Ca sa intelegeti mecanismul prin care Romania era JEFUITA, cititi cartea lui Nicolae Paulescu „Spitalul, Coranul, Talmudul, Kahalul și Francmasoneria”. Toata cartea trebuie citita, dar cine este nerabdator poate sa sara direct la capitolul „4.1.3.9 Romania”. Va rog sa COMPARATI ceea ce s-a intamplat/facut ATUNCI cu ceea ce s-a inamplat/facut ACUM. O sa observati un lucru foarte simplu: metodele, practicile si rezultatele de atunci, sunt IDENTICE cu metodele, practicile si rezultatele de acum!

  Citeste cartea online:
  https://ro.wikisource.org/wiki/Spitalul,_Coranul,_Talmudul,_Kahalul_%C8%99i_Francmasoneria
  descarca pdf:
  http://bit.ly/1rcXIve

  Bonus: citeste cartea lui Radu Theodoru „Romania ca o prada” si cartea lui Cornel Dan Niculae „Razboiul nevazut al evreilor sionisti cu romanii”.
  https://groups.yahoo.com/neo/groups/reflectii/conversations/topics/92

  3.2 Trebuie sa intelegeti ca „Fischerland-ul” de la inceputul secolului trecut a fost astazi EXTINS IN TOATA ROMANIA! Aceleasi metode, acelesi practici, aceleasi rezultate: JEFUIREA ROAMIEI si SARACIREA ROAMNILOR. Daca nu intelegeti despre ce vorbesc, cititi acest scurt articol:
  – Răscoala ţăranilor
  (extras din cartea lui Cornel Dan Niculae „Razboiul…”)
  https://bisericasecreta.wordpress.com/2007/08/27/rascoala-taranilor/

  E clar acum ca totul de repeta iar metodele si jefuitorii sunt ACEIASI? E clar acum cum suntem jefuiti DIN NOU si in ACELSI MOD de ACEEASI MAFIE TRANSNATIONALA?

  4. BIS – Bank of International Settlements (Banca Internationala a Reglementelor):
  – Banca Bancilor Centrale
  http://www.chiazna.ro/6682/banca-bancilor-centrale

  PS: Daca incepeti cu rasismul, xenofobia, „antisemitismul” si „teoriile conspirationiste” inseamna ca sunteti foarte prosti pentru mileniul 3. Dovezi exista peste tot. Trebuie doar sa te uiti dupa ele.
  Pana una alta, ramane cum am stabilit:
  http://wp.patheos.com.s3.amazonaws.com/blogs/unreasonablefaith/files/2012/09/to-learn-who-rules-over-you-voltaire.jpeg

  ––––––>
  Isarescu, Vasilescu, Georgescu, Olteanu si toti trogloditii astia tradatori de tara sa SCOATA ACTELE ORIGINALE DE INFIINTARE/CONSTITUIRE A BNR SA VEDEM CINE SUNT ACTIONARII REALI SI CARE ESTE PARTICIPATIA STATULUI ROMAN IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE. CE PROCENT DE ACTIUNI LA BNR DETINE STATUL ROMAN? DETINE MACAR VRE-O ACTIUNE?

 8. Buna seara.
  Din cate stiu membrii BNR au imunitate penala totala si neconditionata.
  Nici o institutie din Romania nu poate sa le ridice imuniatea.
  Mai exista vreo posibilite sa fie trasi la raspundere???

 9. Dar bancile, ce sunt domnule Radu Moraru, decat niste camatarii care au aerul de instituie serioasa. Sunt camatarii in toata regula !!!

 10. RADU ADRIAN GEORGE // 2 februarie 2016 at 17:59 // Răspunde

  Era imposibil sa nu fie bagat in rahaturi mari .Am zis de mult timp ca masonul este manjit . Dar nici nimeni nu ii va face ceva .

  • Sa va amintesc cand francul elvetian a fost cotat de BNR in 2005_2007 la 1.6_1.8lei cand in bancile europene era dublu !?si in 2_3ani acesta s_a triplat.Aces jaf a fost sacut de Isarescu populatiei ….asta nu trebuie inchis ci impuscat …si apropo fara clasa politica nu putea face acest lucru….Dar stiti ca puteti da in judecata BNR si Ministerul de finante pentru acest lucru .Cred ca e mai bine asa sa ne luam banii inapoi si Institutiile iar Isarescu la pucarie .i se poate atrage si alte infractiuni destul de grave…..Stiati ca in acea perioada money chanel a atras atetentia de francul elvetian si sistemul de imprumut do Romania .Dovezi sunt foarte multe asa ca la treaba

 11. braileanul leone // 2 februarie 2016 at 19:28 // Răspunde

  Dintre toti cotropitorii tarii ( ca numai asa poti sa i numesti ) Isarescu e casapul nr 1 al Romaniei , a scos tot aurul tarii , si a batut joc de romani la ordinul iluminatilor , cat sa mai induram mizerii de oameni vanduti corporatiilor pusi in pozitii cheie cu ajutorul guvernantilor , nu se mai poate asa, trebuie eliminati si trasi la raspudere , sa facem asta acum , mai tarziu sa fim mandri in fata generatiei urmatoare , ca am lasat o Romanie curata si frumoasa .ROMANIA NOASTRA

 12. Prietene, n-am nimic cu tine, dar… o data scrii ca trebuia sa platim doar entitatilor bancare, agreate si legale in Romania, dupa care spui de fapt, ca este dobanda prea mare.

  In afara faptului ca nu are nici o legatura, una cu alta, mai instigi la o manipulare de 2 lei, iar din cate observ, oamenii o musca.

  Cate cunostiinte ai, si cate dintre acestea au credite? Ai auzit tu pe cineva sa plateasca o asemenea dobanda? Devin trist cand vad/aud asemenea perle si ca exista astfel de…oameni (asta ca sa nu jignesc).

  Nu sunt bancher, si ca majoritatea, am si eu bani imprumutati de la banca, dar treziti-va si faceti putina matematica, uitati-va pe contracte si nu mai vorbiti doar ca sa…vorbiti.

  P.S. Critica este una corectiva, nu este o insulta.

  Pace

 13. Uica Nitza // 7 iulie 2016 at 13:34 // Răspunde

  Intreb eu acuma, mai uituc fiind: Mugus Isarescu n-a fost sef al BNR si pe vremea lui Basescu? Daca e asa nasol – si probabil e – regimul Basescu ce a facut pentru asta? Ca de la ceilalti n-am pretentii, ca sti de la Nasu’ ca e toti corupti.

 14. Stie cineva numele bancilor implicate in chestia asta ?

 15. Care-i treaba,pesedei,acuma vreti sa puneti mana pe Banca Nationala?Mmmmm…acolo e tiparnita de bani,neh?
  Cred ca o veti lua doar IN mana…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*