Noutăți

Motorul cu apă și alte invenții românești

Poate părea o știre senzaționalistă, dar nu este. Motorul cu apă a fost inventat de un român, în urmă cu peste 10 ani, iar inventatorul a fost la un pas de a fi asasinat în momentul în care își prezenta invenția în Austria. Cred că oricine înțelege de ce! Același om a crea și un sistem de producere  a energiei electrice aproape din nimic, un sistem care după ce primește un impuls electric din exterior devine autonom și produce energie la nesfârșit… Cine este acest inventator și cu ce provocări și obstacole se confruntă în România veți afla în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, pe care îl puteți urmări mai jos.

În această emisiune vom vorbi și despre alte invenții remarcabile ale românilor. Imaginați-vă că un alt inventator român a găsit o soluție de a magnetiza plantele, rezultatul fiind triplarea producției agricole, iar un altul a creat o vopsea specială care izolează termic mai bine decât 5 cm de polistiren. Așadar, nu ratați episodul de astăzi în care îl am invitat pe prof. ing. dr. Alexandru Stănilă, vicepreședinte al Forumului Inventatorilor Români. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Motorul cu apă și alte invenții românești

 1. CAUZELE neaplicării a foarte multor invenţii excepţionale din domeniul energiei este KONTROLUL MONDIAL al energiei prin PETROL-DICTATURA PETROLULUI cât şi a altor COMBUSTBILILOR FOSILI, SUBSTANŢE MINERALE UTILE EPUIZABILE(!) a căror exploatare, producţie, rezerve şi preţ este deja controlată/acaparată abuziv prin RĂZBOI, CRIME şi MITĂ de grupurile marxiste globaliste. Dacă fiecare african care are o găleată de apă ar putea să renunţe la petrolul lui Rockefeller lumea ar fi bulversată grav, în sens pozitiv. Amintesc că însuşi celebrul Diesel a fost asasinat acum 100 de ani pt. că a refuzat să accepte motoarele pe produse petroliere epuizabile şi controlabile la resurse, producţie şi preţ. Chiar în momentul când Diesel pregătea în Anglia o producţie de motoare pe resurse alternative inepuizabile, a fost aruncat în Canalul Mânecii.
  Foarte interesant Daniel Roxin, aminteşte-ţi de directivele NKVD pt. ţările „frăţeşti” din lagărul comunist, cu indicativul NK/003/47. Documentul, strict autentic, elaborat de NKVD la 2 iunie 1947, a fost descoperit în biroul lui Boleslaw Bierut, preşedinte al Poloniei (1945-1952) şi agent sovietic. Acelaşi document a mai fost descoperit şi în Cehoslovacia, Germania, Bulgaria. În mod sigur a fost aplicat şi în România, deşi SRI nu a confirmat existenţa lui în arhivele Securităţii. Lecturarea acelor directive din 1947 surprinde prin actualitatea lor în 2018 !!!
  Iată ce stipulează aceste directive la punctul 23 :
  “Trebuie acordată o mare atenţie inventatorilor, inovatorilor, respectiv dezvoltată şi sprijinită activitatea lor, dar fiecare invenţie trebuie înregistrată cu consecvenţă la centru. Este permisă doar realizarea acelor investiţii care au aplicabilitate în industria minelor sau cele care au indicaţiile noastre speciale. Nu este permisă realizarea acelor invenţii care ar asigura creşterea producţiei de produse finite şi, în paralel cu aceasta, scăderea producţiei şi a extragerii de materii prime, sau ar împiedica îndeplinirea deciziilor (s.n.). DACĂ O INVENŢIE A DEVENIT CUNOSCUTĂ, TREBUIE ORGANIZATĂ VÂNZAREA ACESTEIA ÎN STRĂINĂTATE PE VALUTĂ VEST, PE MOTIV CĂ E PREA COSTISITOARE ÎN ŢARĂ”!!! Pare paradoxal dar atât începând cu 1947, cât şi ACUM(!) ROMÂNIA NU ARE VOIE să-şi implementeze propriile invenţii sub steagul naţional şi cu identitate românească, cu profit şi dezvoltare pt. România ca efecte. Trebuie să rămânem COLONIE !
  Ceea ar fi de fapt necesar în privinţa resurselor în acest moment : MULT CURAJ pt. SCOATEREA DIN SEIFURILE CINISMULUI, A TUTUROR INVENŢIILOR, DISPOZITIVELOR, TEHNOLOGIILOR EXISTENTE/ASCUNSE DE ZECI DE ANI, REFERITOARE LA ENERGIA LIBERĂ(gratuită şi inepuizabilă!!!) şi la cele ALTERNATIVE produselor petroliere. E adevărat că în momentul următor s-ar încheia definitiv cu invocata supremaţie şi grandomanie a “magnaţilor” petrolului, a bunăstării miraculoase a Arabiei Saudite, a Dubai-ului şi Qatar-ului care s-ar întoarce brus în Evul mediu direct pe cămilele de pe care au coborât acum 50 de ani. Se va încheia sclavia petrolului şi a gazelor naturale, poluarea, dar mai ales cu poziţiile privilegiate ale celor ce azi controleaza Lumea prin monopolul energiei.

 2. Dupa cum scrie autorul Antony C Sutton in cartea sa ”Wall Street and the Bolshevik Revolution”, baietii imperiului anglo-american, dupa ce au pus laba pe sistemul bancar al lumii vestice prin asa-zisele ”banci nationale”, in fapt institutii private, isi doreau inca o piata captiva = colonie in Rusia, ceea ce s-a si facut, prin sponsorizarea binecunoscutilor eroi ai ”re-revolutiei” din octombrie, cu directa implicare a presedentiei (Wilson) si al Depart de Stat al SUA, pe linga sponsorii principali: fam Rockefeller, Morgan, Perkins, Roosevelt etc, la rindul lor lacheii fam Rotschield. Eroii marii revolutii au venit cu bani, arme, bagaje, ideologie si planuri cincinale gata fabricate in America, pe care le-au aplicat in Rusia, si ulterior si in tarile inconjuratoare, fapt ce continua pina in ziua de azi sub o forma sau alta. Asa ca nu e de mirare ca orice solutie eliberatoare nu are voie sa fie pusa-n aplicare, pt ca tot sistemul minunat in care traim de peste 100 ani, s-ar duce pe apa simbetei.

 3. Doar cu oameni potriviți la locuri potrivite mai putem salva totul !

 4. La locuri potrivite sa se potriveasca oameni,
  Pentru a mai salva ce a rămas din oameni !

 5. Mie imi pare rau ca nu sunt destul de inteligenta sa pot crea o sursa de energie inepuizabila ,de la care sa ma alimentez continu.Si sincer chiar n-as avea nevoie de recunoasterea umanitatii ,sau de partea financiara .Dar cum nu ma duce capul in a inventa ceva ,asta e ,ramane speranta ca acel ceva e super usor de realizat si ca intr-o zi cineva va avea bunavointa in a ne impartasii revelatia ,pana atunci….

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii