Noutăți

Misterul Ghidului de piatră din Georgia, SUA: locul în care se recomandă reducerea populației Planetei la 500 de miloane

Construit în 1979 din granit, grupul de pietre cunoscute drept “Georgia Guidestones” cu sensul de “Pietrele îndrumătoare din Georgia” sau “Ghidul de piatră din Georgia”, au fost comandate de R. C. Christian, care a folosit un nume fictiv pentru a nu-și dezvălui identitatea. Acesta a angajat firma Elberton Granite Finishing Company din statul Georgia, SUA, pentru a construi acest monument ciudat, format din cinci pietre mari așezate în picioare și una deasupra lor, pe care l-a amplasat pe terenul fermei soților Mildred și Wayne Mullenix. A fost inaugurat oficial la 22 martie 1980, în prezența a câtorva sute de persoane. Pietrele conțin 10 texte în opt limbi moderne: arabă, engleză, chineză, hindi, ebraică, rusă, spaniolă, swahili.

00032
Textele, considerate mesaje sau porunci, sunt următoarele:
1. Mențineți umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura.
2. Ghidați reproducerea cu înțelepciune – îmbunătățind aptitudinile și diversitatea.
3. Uniți umanitatea cu o nouă limbă vie.
4. Controlați sentimentele – credința – tradițiile – și toate lucrurile printr-o judecată temperată.
5. Protejați oamenii și națiunile prin legi și tribunale juste.
6. Lăsați națiunile să-și rezolve problemele interne singure, rezolvând doar pe cele externe într-un tribunal mondial.
7. Evitați legile meschine și funcționarii inutili.
8. Găsiți echilibrul între drepturile individuale și datoriile cetățenești.
9. Prețuiți adevărul – frumusețea – iubirea, căutând armonia cu infinitul.
10. Nu fiți un cancer pentru Pământ – lăsați loc și naturii – lăsați loc și naturii.

Georgia-Guidestones
Nu departe de monument, la doar câțiva metri în partea de vest, este amplasată, la nivelul solului, o tăbliță, tot de granit, care conține explicațiile tehnice ale monumentului (material, greutate, dimensiuni etc) dar și un text care menționează existența unei capsule a timpului care a fost îngropată odată cu ridicarea monumentului. În centrul fiecărei margini a tăbliței se află câte un mic cerc, fiecare conținând o literă care reprezintă punctul cardinal corespunzător (N, S, E, W). Pe laturile exterioare ale acestei tăblițe sunt scrise numele a patru limbi vechi: babiloniană (cu caractere cuneiforme), greaca clasică, sanscrită și egipteana antică (în hieroglife).

Georgia_Guidestones_10
După ani de căutari și încercări de a-l găsi pe „autor” și a dezvălui misterul acestui monument, cei mai mulți cercetători au ajuns la concluzia că aceste pietre descriu conceptele de bază necesare pentru a reconstrui o civilizație devastată. Scriitorul american Brad Meltzer a fost cel care a adus o nouă ipoteză vis a vis de misterul acestui monument și anume că acesta a fost construit în 1979, la apogeul Războiului Rece, și poate că mesajele au fost destinate supraviețuitorilor unui posibil al III-lea război mondial.

5195711600_84c8f50f2b_b

the_georgia_guidestones___babylonian_cuniform_by_michelemibell-d593gl4
traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: WSGC Radio, Georgia Off the beaten path, The Georgia Guidestones-America’s most mysterious monument.

Nota mea (Daniel Roxin): Alții oameni care au interpretat textul monumentului spun că acesta este pus acolo de reprezentanți ai societăților oculte care conduc lumea și că el subliniază, printre altele, planul lor de reducere a populației planetei la doar 500 de milioane de persoane. Iar acest lucru nu se va face prin războaie, ci prin sterilizarea populației și îmbolnăvirea ei…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Misterul Ghidului de piatră din Georgia, SUA: locul în care se recomandă reducerea populației Planetei la 500 de miloane

 1. Nasol e ca, magarii, au inceput reducerea cu românii.
  Eh! Puie, oricum.
  Nu moare calu’ lu’ Fat Frumos cand vrea georgia stones.

 2. Nu…Nu….ati inteles gresit,mincav-ar mama pe voi de inteligenti, reducerea a inceput de mult si nu a iceput cu romanii.A inceput,in afara tari, de pe vremea cind MARELE NOSTRU PATRIOT ROMAN, si nu glumesc,NICOLAE CEAUSESCU,a luat hotarirea sa inmulteasca populatia romaniei cu orice pret,un lucru foate bun.
  Planul a fost in plina desfasurare in secret pina la alegerea lui Nixon.Secretarul de stat a lui Nixon,Henry Kissinger(numele adevarat…Levi???? si nu mai imi aduc aminte exact acum dar voi reveni).Sa ivit oportunitatea sa se propuna unui presedinte American sa aduca pe piata zahar facut din porumb ce ar fi (vezi doamne)un contribuitor la scaderea preturilor la alimente prin introducerea lui.A fost descoperit de Japonezi si folosit pina cind si-au dat seama ca produce mari problem de sanatate, si interzis in Japonia ulterior.Ca sa nu piarda capacitatea de productie au gasit cumparatori,si cine crezi ca erau cumparatori?????Pai aia care cumpara tot ce misca.Henry facind parte din grupul asta ia propus lui Nixon sa inlesneasca desfacerea si folosirea lui pe piata Americana.Ceea ce sa si intimplat fara sa ii spuna de efectele negative ale acestui produs.De unde si cresterea imediata a numarului de obezi in state de unde =altele.Cind Nixon si-a dat seama a vrut sa opreasca aceasta chestie si sa hotarit eliminarea lui prin afacerea WATERGATE.ASTA NUMAI UN MINUSCUL EXEMPLU.
  Deci este foarte veche chestia asta cu eliminarea.
  IAR CU ROMANI NU SA INCEPUT NIMIC,SAU ELIMINAT DEJA DIN ISTORIE SINGURI.AU DAT BUZNA IN MAGAZINE SA CUMPERE PRODUSE DIN EXPORT,AU TOTI TELEFOANE MOBILE,MAJORITATEA COPIILOR SINT DEJA STERPI PRIN FOLOSIREA TABLETELOR SI ALTOR ELECTRONICE.UN STUDIU RECENT SPUNEA CA 34 DE TONE DE ADITIVI CANCERIGENI AU INTRAT ANUAL IN ROMANIA,IAR INMULTIREA CAZURILOR DE TUMORI CANCERIGENE LA CREIER SAU ALTOR ORGANE LA NIVELUL CAPULUI VA PRODUCE MILIOANE DE VICTIME CIT DE CURIND.
  DECI CU ROMANI+ROMANIA SA TERMINAT NU CA AU INCEPUT.
  Si ce ati inteles iar gresit este ca numarul 500.000.000 ar cam fi numarul celor alesi cu family cu tot ,sa traiasca,adica numai ELITELE.Si nu omenirea care in viziunea si mentalul lor sintem gunoaiele existentei umane,deci trbuie sa fiim eliminate cit mai repede.
  Au deja spre finalizare si inlocuitori nostril care vor fi clonele umane,obediente.
  va multumesc

  • Un singura amendament am la expunerea ta, si anume:cand ceasescu a fortat natalitatea, a facut 2 greselile fundamentale. Prima a fost sa elimine controlul nasterilor pentru persoanele bolnave de inima si cele cu deficiente mentale, ceea ce a dus la nasterea unui mare numar de copii tarati din start, problema pentru familii si implicit societate, tot asa cum a fost si inmultirea componentilor satrelor nomade sau nu, care iar nu au adus decat che!tuieli si probleme sociale. Degeaba stia Ceausescu ca puterea unui popor sta in natia sa, daca el inmultea nr problemelor proportional cu nr populatiei, lasandu-ne mostenire si problemele si dificultatea rezolvarii lor, cand deja totul este prea tarziu.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii