Noutăți

Misterele templelor antice și Numărul de Aur

Acum mii de ani, au fost construite monumente uimitoare, unele greu de realizat chiar și cu actuala tehnologie. Mai mult decât atât, principiile folosite la ridicarea lor arată o profundă cunoaștere a legilor care guvernează natura și universul.

Cum au fost posibile aceste lucruri? A fost în stare omul de acum 3-4-5.000 de ani, înarmat cu unelte primitive, să facă ceea ce și astăzi este extrem de greu, cu toată tehnologia existentă?

Despre toate acestea puteți afla lucruri deosebit de interesante urmărind episodul de astăzi al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII (doar pe Nașul tv).

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Misterele templelor antice și Numărul de Aur

 1. hmm, nu stiu ce sa zic, cu ce i-au influentat piramidele pe egipteni? sunt tot acolo, iar civilizatia si nivelul de trai din Egipt este jalnic. pe de alta parte chiar voi ati spus ca suntem inconjurati de numarul de aur care este peste tot in natura, deci din punctul asta de vedere suntem deja influentati de el. iar nivelul cultural si spiritual este astazi mai elevat ca oricand. iar cu tehnologia de azi putem replica piramidele la acelasi nivel de acuratete, numai ca ar costa foarte mult. iar asta nu se justifica, nu mai suntem atat de religiosi. vezi catedrala neamului si cati bani inghite.

 2. Este foarte posibil ca aceasta civilizatie egipteana sa fi fost stearsa de pa fata pamantului in vremea lui Noe. Biblia in Geneza specifica ca au existat ingeri coborati, care s-au unit cu fetele oamenilor, rezultand uriasii. Sunt foarte convinsa ca Biblia este adevarata, contine multe mistere, putand fi interpretata si la nivel stiintific. Va propun sa dezbateti si astfel de emisiuni. Va recomand cartea “Si Totisi Biblia are Dreptate” de Werner Keller. Va admir pentru ca ne deschideti orizontul informational.
  Multe realizari va doresc!

 3. Aceste constructii ascund insasi prin constructia lor secrete pe care, descifrandu-le, omenirea va pasi inainte, insa….nu orice idiot, vietuitor in prezent pe aceasta planeta va avea acces la acest ,,beneficiu” ! Daca ne gandim doar la faptul ca DUmnezeu i-a invartit prin desert multe zeci de ani pe evrei, pana sa gaseasca ,,Pamantul Fagaduintei” ! Cam acelasi lucru se intampla si cu noi, cei de azi ! Doar cei curati la suflet vor avea acces la aceste ,,DESCOPERIRI” ! Iar varful Piramidei va fi gasit undeva prin Muntii Pirinei, si cand va fi pus peste trunchiul de piramida actual, intreaga constructie va straluci, iar energia degajata de ea va putea fi folosita in diverse scopuri (medicale, de conservare, si multe altele, pe care le vom mai descoperi pe parcurs !). Pana atunci, putem doar sa continuam…testarile ! Eu de exemplu, dorm cu o piramida in miniatura, sub pat, construita din sarma de cupru, cu o spirala deasupra ! (spirala e plasata in varf, astfel incat energia sa circule continuu, din focar catre apex si in sus, prin spirala, astfel incat, dupa 33 de zile, cat piramida de umple de energie (33 de ani a trait Hristos pe pamant !), ea emite o energie pe care o puteti simti si folosi, dupa nevoi !
  Deasemenea, sunt multe alte intrebuintari : maturarea produselor alimentare mult mai rapida, ascutirea lamelor-Drbal, deshidratarea alimentelor si conservarea lor….si multe altele !

  Pentru o discutie mai ampla, puteti sa-mi scrieti la:
  cata_iulian@yahoo.com sau la 0745215623

  Cu multa stima,
  IULIAN

 4. maria ungureanu // 27 noiembrie 2015 at 7:15 // Răspunde

  ma bucur ca abordati aceste teme delicate prin care se cauta o explicatie la cum au fost cosntruite aceste Mari PI-RA-MIDE, ele au fost cobstruite de o civilizatie extraterestra ,mult avansata noua dar in colaborare cu cei care traiau pe acele meleaguri acum chiar 10.000 ani, Marea Piramida se numeste “Piramida Luminii Celeste” si contine mari taine care vor ajunge sa iasa la Lumina nu peste mult timp.
  PI. este cifra pi, RA reprezinta numele zeului Soare si Mida reprezinta Calea . o zi placuta in continuare.
  Cifra Pi este continuta si in dimensiunile manastirii Putna.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii