Noutăți

Miraculos: Deși era în comă, a născut de Crăciun și s-a trezit în Joia Mare, acum două zile. Povestea femeii face înconjurul lumii…

Evz.ro: Amelia Banna din Argentina, o tânăra în vârstă de 34 de ani de profesie poliţistă a suferit un accident rutier în noiembrie în timp ce călătorea într-o maşină cu alte şase persoane, între care şi soţul ei, care au scăpat toate tefere. Amelia era însărcinată în aproape 6 luni iar accidentul i-a provocat o un grav traumatism cranian care a lăsat-o în comă. În această stare ea a născut în noaptea de Crăciun un băieţel, Santino, perfect sănătos.

În tot acest timp în care a primit tratament şi în care starea ei nu a suferit modificări, familia a avut grijă ca tânara mama să fie mereu aproape de bebeluşul ei. Cu câteva zile înainte să se trezească din comă, joi, fizioterapeutul ei, Roberto Gisin, a remarcat că pacienta are reacţii când se afla în preajma copilului ei şi mai ales la contactul micuţului cu pielea ei şi a observat că această apropiere ar putea ajuta la recuperarea tinerei mame. Ceea ce se pare a și ajutat în mod esențial,pentru că femeia și-a revenit.

“Amelia nu încetează să ne surprindă. Avem încredere că se va recupera şi că va pleca în curând cu micuţul ei în braţe”, a declarat neurochirurgul Marcelo Ferreira din provincia Misiones, Argentina. (Citește mai mult pe Evz.ro)

Ascultând povestea acestei femei, nu poți să nu remarci coincidențele: A născut de Crăciun, moment sărbătorit în toată lumea creștină ca fiind Nașterea Mântuitorului, și a revenit la viață în Săptămâna Mare – săptămâna patimilor lui Hristos, cea în care a fost crucificat dar și cea în care Iisus a revenit din morți. Oare ce o fi experimentat și văzut în starea de comă? Ar fi interesant de aflat, dacă femeia își mai aduce aminte…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii