Noutăți

Miliardarii de la Roşia Montană, înfrângere grea în instanţă

Miliardarii Beny Steinmetz (Israel), Seth Klarman (SUA) şi John Paulson (SUA), proprietarii Roşia Montană Gold Corporation, compania cu interese miniere la Roşia Montană, au suferit o înfrângere în instanţa românească şi îşi văd foarte îndepărtate planurile de dezvoltare minieră în regiune. Astfel, în data de 26 noiembrie, Tribunalul Cluj a anulat Planul Urbanistic General al localităţii Roşia Montană şi Planul Urbanistic Zonal de care beneficia RMGC.

Aceste planuri, vechi de 13 ani, prevedeau că în zonă se vor contrui doar mine!!!

“Sentința de ieri este un foarte mare succes. Am anulat planul urbanistic după ce avizul de mediu e anulat, certificatul de urbanism e suspendat irevocabil, au mai făcut excepţii la legea monumentelor care au fost respinse. De zece ani nu putea nimeni construi în zona decât mine. Dacă se câștigă irevocabil, oamenii o să poată face pensiuni şi s-ar da drumul la turism”, a declarat avocatul reclamanţilor, Liviu Marius Harosa, citat www.clujust.ro.

Citește articolul integral aici: http://www.cotidianul.ro/miliardarii-de-la-rosia-montana-infrangere-grea-in-instanta-272115/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Miliardarii de la Roşia Montană, înfrângere grea în instanţă

  1. de cand sunt astia proprietari??? cine le-a dat actele de proprietate??? asa da democratie/

  2. TRAIASCA CLUJUL TRAIASCA COMPLETUL DE JUDECATA .DA,DA ACOLO SUNT ADEVARATII ROMANI IN ARDEAL.TRAIASCA,TRAIASCA CLUJUL SI NU IN ULTIMUL RIND TOTI ROMANII ADEVARATI CARE SE GINDESC LA ROMANICA.

  3. q – foarte buna intrebarea, care cred ca trebuie pusa tradatorului de neam traian basescu si chiar si actualulu
    i tradator de neam si tara iohanis. ca el e urmasul lui care continua ce a inceput bisnitarul ala chior!

  4. TRAIASCA CLUJUL TRAIASCA COMPLETUL DE JUDECATA .Felicitari,sunteti adevarati romani !

  5. Ar trebui sa fie un exemplu, sau mai bine zis “Primul pas”. Nu au ce cauta in Romania astfel de oameni. Trebuie urmat acest exemplu si dati afara din Romania si sa i se confiste averea si austriecilor care toaca padurile romanesti. La ei este interzisa taierea copacilor iar ei au venit sa fure de la noi…..Cat despre jidanii astia 3 care vroiau sa fure aurul nostru sa fie dati afara din romania. Daca cumva cineva are sange, sa ii condamne la vreo 40 ani fara posibilitate de eliberare pe cei care au inlesnit semnarea contractelor sau care au intocmit actele pentru legalizarea acestui furt.

  6. La parnaie cu toti parvenitii astia. Dupa ce ca sunt miliardari nu le mai ajunge vor sa mai suga ceva si d ela romani.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii