Noutăți

Mel Gibson şi Xiao Feng regizează un film despre cel de-al Doilea Război Mondial

Mel Gibson merge mai departe cu carierea sa regizorală şi se opreşte de data aceasta pe continentul Asiatic. Implicarea sa în filmările pentru filmul “The Bombing”, despre cel de-al Doilea Război Mondial, reprezintă motivul primei sale vizite în China, în ultimele două decenii. “Am văzut atât de multe schimbări în China, iar filmul The Bombing are o echipă extraordinară cu producători, regizori și actori de excepție.”, a declarat Mel Gibson.

201407fengfoto: regizorul Xiao Feng

Regizorul Xiao Feng a început în luna mai producția peliculei, ce va aborda bombardamentele aeriene nipone asupra orașului Chongqing, din sud-vestul Chinei, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Cei doi regizori l-au ales pe Bruce Willis în rolul uni instructor de zbor. Alegerea se bazează pe popularitatea actorului american în China după rolul din “Looper”, coproducție americano-chineză. Actorul cunoscut pentru seria “Die Hard”- “Greu de ucis”, este implicat în producția filmului, aflându-se deja în provincia Zhejiang, din estul Chinei pentru filmări.

Bruce-Willis-Net-Worth
Pelicula, cu un buget de 65 de milioane de dolari, are în distribuție mai mulți actori asiatici celebri, precum Song Seung-heon (Coreea de Sud), Nicholas Tse și William Chan (Hong Kong) sau Liu Ye (China).

Filmul, sprijinit de China Film Group, este al doilea film cu tematică de război al regizorului Xiao Feng după “Hushed Roar” (2012) și va avea premiera în 2016 pentru a coincide cu manifestările dedicate împlinirii a 70 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial pe frontul din Pacific.  “Mel Gibson este foarte interesat de acest subiect care tratează perioada respectivă, și ne-a furnizat o serie de sugestii relevante pentru realizarea filmului”, a declarat Shi Jianxinag, fondator și președinte executiv al companiei Shanghai Kuailu Investment Group care finanțează producția filmului.

Shanghai Kuailu Investment Groupfoto (prnewswire.com): Dr. Shi Jianxiang, Mel Gibson, Liu Ye la conferinţa de presă din 13 iulie 2015

surse: The Hollywood Reporter, agerpres, prnewswire.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Mel Gibson şi Xiao Feng regizează un film despre cel de-al Doilea Război Mondial

  1. Imi place Bruce Willis, dar nu cred ca e o stire asa importanta incat sa o promovati. parerea mea!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii