Noutăți

MEDICINA ENERGETICĂ: Vindecare la o dimensiune superioară

Advertorial

În ultimul sfert de secol al mileniului al doilea am descoperit că ştiinţa este cea care ajunge din urmă vechea înţelepciune, şi nu invers. Există o concordanţă remarcabilă şi extrem de incitantă între textele scrise cu mii de ani în urmă şi descoperirile privind realitatea contemporană, făcute de oamenii de ştiinţă aflaţi în plutonul fruntaş al cunoaşterii. În ciuda acestei inversări de accent şi a terenului câştigat de filosofie în domeniul ştiinţei naturale dominante a fizicii, medicina a refuzat în mod constant să rezoneze cu aceste noutăţi de o deosebită importanţă. Dacă medicii ar cunoaşte mai multă fizică, probabil că nu ar mai tuna şi fulgera împotriva disciplinelor care promovează tehnici de vindecare alternative. Chimia, biologia şi alte discipline primesc în mod inevitabil sugestii din domeniul fizicii, se pare însă că nu şi medicina. În schimb, medicii care au dorit să stabilească valori terapeutice mai bune în acest domeniu nou au fost atacaţi în mod chiar sălbatic uneori şi denunţaţi jignitor ca şarlatani şi escroci. Ei, bine, mă bucur să spun că lucrurile au început să se schimbe. Avem acum un model mai bun şi mai funcţional despre sănătate şi boală. Vremea medicinei energetice a sosit!” („Medicina virtuală”, Dr. Keith Scott-Mumby)

Înțelegerea despre boală și sănătate atinge noi frontiere

Această orientare greșită a medicinei alopate, împreună cu alți factori care șubrezesc progresiv sănătatea umană, conduce inevitabil la boli și suferință. Dintre dușmanii bunăstării ființei umane, probabil că cel mai subtil și mai periculos inamic îl reprezintă radiațiile electromagnetice. Progresul tehnologiei este un pericol grav deoarece majoritatea aparatelor electrocasnice, dar şi antenele GSM (de telefonie mobilă), telefoanele mobile, firele de înaltă tensiune care împânzesc oraşul, computerele, internetul wireless etc. creează un smog electromagnetic care nu doar că ne îndepărtează de energiile vitale ale Pământului, ci ne face şi mult rău. Radiaţiile emise de toate aceste dispozitive moderne sunt invazive şi nocive pentru întreaga structură a fiinţei umane. Ele perturbă buna funcţionare a organismului, a psihicului şi a laturii emoţionale a omului. Nu e de mirare că în majoritatea timpului ne simţim obosiţi, chiar şi când dormim opt sau nouă ore pe noapte, aşa cum ne recomandă specialiştii.

Pe măsură ce medicina clasică demonstrează constant lipsa de înțelegere a structurii ființei umane, se observă o orientare tot mai pregnantă a medicinei către forme terapeutice mai simple și mai naturale (cu precădere în ultimii 200 de ani). Acestea, pe lângă faptul că sunt mai puțin costisitoare pentru pacienți, respectă niște principii naturale bine structurate încă de pe vremea lui Hipocrate. Se urmărește astfel stimularea capacităților proprii de apărare ale organismelor vii, adică a forței vitale care ne animă.

image1(5)
Ce înseamnă cu adevărat să fim sănătoși?

Cea mai bună definiție a sănătății a fost dată de cel mai valoros practicant al homeopatiei (ramură a medicinei holistice) din zilele noastre, grecul George Vithoulkas, laureat al Premiului Nobel alternativ pentru medicină, în cartea sa „Ştiința homeopatiei”. El spune următoarele:

„Starea de sănătate reprezintă independența față de durere la nivel fizic, realizând starea de bine interior, independentă de dorințe și obsesii la nivel emoțional, realizând starea de bucurie și calm interior, și independența față de egoism la nivel mental, realizând uniunea perfectă cu Adevărul și Dumnezeu”.

Observăm astfel cât de vastă este adevărata noastră sănătate și deducem că orientarea numai către planul fizic reprezintă o greșeală fundamentală.

Sănătate pentru minte, suflet și trup

O abordare completă a ființei umane pe cele trei niveluri de manifestare ale sale, fizic, psiho-emoțional și mental, înseamnă o abordare holistică. Din păcate, medicina clasică (alopată) se axează doar pe latura fizică a omului și se focalizează pe eliminarea simptomelor generate de un anumit dezechilibru. Cauza rămâne de cele mai multe ori nerezolvată, iar acest lucru se întâmplă deoarece rădăcinile sale pornesc dinspre partea subtilă (corpul energetic) spre grosier (corpul fizic). Se explică astfel de ce tratamentele alopate pentru bolile cronice se fac toată viața. Cu toții avem rude, prieteni sau cunoștințe care se „tratează” de ani de zile, resemnându-se cu gândul că boala lor este incurabilă. „Măcar poate fi ținută sub control”, spun cei mai mulţi dintre ei.
Cum rămâne însă cu inteligența organismului, această forță vitală care ne animă şi e orientată în permanență spre starea de echilibru? După cum deja am înțeles din informațiile anterioare, forța noastră vitală este atacată și slăbită în mod constant din cauza factorilor perturbatori la care suntem expuși – câte zece sau unsprezece ore petrecute în fața calculatorului, stres, pânza de radiații nocive, aglomerațiile, zgomotul permanent de fond, poluarea, alimente tot mai sărace în minerale și vitamine, mâncarea de tip fast-food. Aceștia sunt doar câțiva dintre factorii care ne conduc inevitabil la boală. Dar ce putem face noi ca să retrezim inteligența nativă a organismului? Ce trebuie să facem ca să întărim forța vitală astfel încât aceasta să producă procese naturale de vindecare?

image2(7)

Idealul cel mai înalt al terapiei este restabilirea stării de sănătate în mod rapid, blând şi permanent

Echipa de cercetare științifică AIMGroup își focalizează studiul și munca în această direcție. AIMGroup activează în domeniul ştiinţelor de frontieră (parapsihologie, radionică, terapii alternative, trezirea puterilor subconştiente şi a capacităţilor mentale latente (telepatia, precogniţia şi clarviziunea), şi urmărește aplicarea acestora în vindecare şi dezvoltare personală. Experienţa şi rezultatele pe care le-au avut cercetătorii Aimgroup i-au condus la realizarea unor aparate menite să producă nu doar efecte benefice asupra stării de sănătate, ci şi un salt spiritual. Viziunea echipei Aimgroup în ce priveşte vindecarea şi menţinerea unei stări de spirit pozitive este una holistică. Abordarea şi metodele holistice pe care se axează au în vedere existenţa în fiecare dintre noi a unei forţe vitale, a unei inteligenţe speciale, a cărei prioritate este supravieţuirea. Ce numim „boli” sunt, de fapt, modalităţi ale acestei forţe vitale de a compensa nişte dezechilibre, sacrificii făcute pentru a salva sistemul. Tratarea lor necorespunzătoare nu face decât să amplifice dezechilibrul.

îndepărtarea şi distrugerea întregii boli pe calea cea mai scurtă, cea mai sigură, cea mai puţin dăunătoare, conform unor principii clare şi uşor de înţeles. Tehnologiile create de echipa de cercetare științifică AIMGroup respectă întocmai aceste principii.

Unul dintre dispozitivele pentru stimularea forței vitale și restabilirea stării de sănătate create de echipa AIMGroup este VITAL PROTECT – o tehnologie unică în România prin faptul că emite pe frecvența naturală a Pământului, 7,83 Hz, frecvență calculată de matematicianul german Winfried Otto Schumann. Cele mai importante lucruri care trebuie știute despre VITAL PROTECT sunt efectele pe care le produce asupra stării de sănătate:

• scade gradul de vâscozitate a sângelui și aduce tensiunea arterială aproape de valorile normale;
• scade cu peste 70% riscul producerii de accidente vasculare;
• stimulează organismul să ignore factorii perturbatori din mediul înconjurător;
• reduce cu 70 până la 80% stresul la care este supus organismul;
• stimulează inteligența vitală să declanșeze procese naturale de vindecare și reechilibrare;
• mărește rezistența la oboseală;
• accelerează procesele de regenerare a organismului după intervenții chirurgicale şi perioade îndelungate de stres sau boală.

Află mai multe informații despre Vital Protect aici

Modificări ale stării de sănătate se pot resimți fie în primele secunde de folosire, fie în următoarele ore sau zile, acest lucru depinzând doar de starea actuală a utilizatorului, de constituție, prag de sensibilitate etc.

„Am observat la pacienții mei care folosesc VITAL PROTECT o ameliorare a simptomelor cronice. De exemplu, pacienții cu cefalee care folosesc foarte multe ore pe zi computerul sau telefonul mobil spun că durerile lor sunt mult diminuate, ba chiar dispar într-un timp foarte scurt. Am observat, de asemenea, o recuperare mult mai rapidă după intervențiile chirurgicale sau extracțiile dentare. La copiii care au suferit de boli infecto-contagioase (bolile copilăriei), perioada de convalescență a fost redusă. Pot spune că starea de sănătate a pacienților mei este ameliorată și se îmbolnăvesc mult mai rar.” Alina Morcov, medic homeopat

Mai multe informații despre beneficiile Vital Protect afli pe pagina:

www.aimgroup.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii