Noutăți

Marea Britanie a condamnat la MOARTE un… bebeluș de 10 luni. Până și Donald Trump s-a implicat în acest caz!

ActiveNews.ro: Cazul lui Charlie Gard, un bebeluș de zece luni aflat pe moarte într-un spital din Marea Britanie, este în centrul atenției în întreaga lume. Micuțul s-a născut sănătos. Avea o lună când medicii l-au diagnosticat cu o boală genetică rară și foarte agresivă, care afectează sistemul nervos: depletie mitocondrială. Spre disperarea părinților, în urmă cu trei luni, conducerea GOSH- Great Ormond Street Hospital, clinica londoneză unde se află internat copilul, decide că nu se mai poate face nimic pentru el și trebuie deconectat de la aparate.

Părinții Chris Gard și Connie Yates solicită să-și poată transfera fiul la o clinică din America, unde este folosită o terapie revoluționară, sperând că aceasta i-ar putea oferi o șansă cât de mică lui Charlie. GOSH refuză să „elibereze” bebelușul, motivând că acesta are „dreptul de a muri cu demnitate”! Urmează trei luni de procese, în care părinții încearcă să-și scoată copilul din ghearele sistemului britanic. Trei instanțe diferite se pronunță în sprijinul deciziei spitalului, inclusiv Curtea Supremă, repetând: Charlie are „dreptul de a muri cu demnitate”.

Părinții fac plângere la CEDO, care a dat un verdict dur: „sprijină în conținut punctul de vedere al instanțelor britanice și consideră cererea părinților) inadmisibilă”.

Până și ultima dorință a părinților, să îl ia acasă, pentru a muri, le-a fost refuzată. GOSH a fixat pentru vinerea trecută deconectarea de la aparate a lui Charlie. Mama micuțului postează pe Facebook un mesaj: „Nu ni se permite să alegem dacă fiul nostru să trăiască sau nu și nu ni se permite să alegem când și unde să moară”.  Sub presiunea opiniei publice, GOSH acceptă să amâne deconectarea, fără a preciza totuși un termen, astfel că moartea de stat poate lovi oricând.

Inclusiv Donald Trump se implică: „Dacă putem să ajutăm cu ceva, am fi încântați să o facem”. Apar informații că administrația americană ține legătura cu părinții, dar Trump personal se abține, pentru a evita să irite Londra. Efectul Trump se face simțit rapid: o echipă de medici americani se oferă să-l trateze gratis pe Charlie.

Citește mai mult: ActiveNews.ro

Nota noastră: Încet, încet, sistemul pune mâna și pe copiii noștri. Ni-i ia din familie pentru că părinții se ceartă între ei și îi dă spre adopție unui cuplu de homosexuali (vezi cazul Florin Barbu), ni-i ia din familie pentru că îi certăm când fac lucruri rele (vezi cazul familiei Bodnariu), ne obligă să îi vaccinăm forțat, să îi ducem de la 3 ani la grădinița pentru îndoctrinare timpurie și, în final, același sistem neomarxist bolnav, decide că ni-i poate și omorî pentru că, chipurile, copilul are dreptul la o moarte decentă. Ba chiar, în anumite cazuri, copiii sunt încurajați să decidă chiar și o… sinucidere asistată!!!

Mai jos puteți vedea fotografii care arată ce înțelege sistemul neomarxist global că este în interesul superior al copilului. Astfel de scene țin, consideră ei, de normalitate și progres:
copii - gay 1
copii gay 2
copii gay 3

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii