Noutăți

Marcel Iureș, mesaj pentru susținătorii homosexualilor: Baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii

ActiveNews.ro: Invitat la Digi 24, actorul Marcel Iureș a afirmat că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie, spre uluirea celor doi moderatori, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru. Foști ziariști la Gândul, unde atacul la adresa Bisericii Ortodoxe era tema principală, cei doi au început emisiunea prin a se mira de formula de salut a lui Marcel Iureș, care spune „Doamne-ajută”, dar și că acesta este un om credincios.

Întrebat de Negruțiu ce părere are despre inițiativa Coaliției pentru Familie, „o organizație formată din mai multe ONG-uri afiliate Bisericii care vrea să schimbe definiția familiei în Constituție în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie”, Marcel Iureș a dat un răspun care i-a lăsat pe cei doi fără replică: „Un bărbat și o femeie… și nu e normal?” Uluiți, cei doi încearcă să se replieze și nuanțează întrebarea, precizând că tot ceea ce face Coaliția pentru Familie este pentru a exclude posibilitatea legiferării căsătoriilor între persoanele de același sex, dar primesc un răspuns și mai direct: „E treaba lor. Asta e. Eu m-am însurat cu o femeie. Am făcut un copil, care are sexul bărbătesc”, a mai spus actorul, care spune că „la baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii”. ”Poate se mai naște un Iisus, un Mahatma Gandhi…”, a mai adăugat Marcel Iureș. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Marcel Iureș, mesaj pentru susținătorii homosexualilor: Baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii

  1. Precum cei doi caraghioşi de la DiGi24, milioane de cetăţeni din România sunt creeiere netede, cum s-a văzut prin boicotarea referendumului pentru familie. Marcel Iureş este un mare actor, un om integru, foarte inteligent, credincios, cultivat. Este de crezut că ― peste doi-trei ani ― referendumul va fi repetat. Şi slovenii au reuşit abia prin al doilea referendum (în decembrie 2015) să înscrie în Constituţia lor că familia este formată din bărbat şi femeie. Am sperat mult ca românii să treacă testul de inteligenţă şi normalitate fizică şi psihică, votând DA. Prin ridicarea a două-trei leaturi de tineri care vor avea drept de vot, prin mobilizarea oamenilor normali din diaspora, prin mobilizarea oamenilor normali, care din motive obiective n-au putut fi prezenţi la urne, vom fi ceea ce nădăjduisem să fim chiar din această recentă toamnă: al 16 stat al lumii care vrea să aibă viitor. De fapt, a reuşit acest lucru Taiwanul (23,58 de milioane de oameni), în noiembrie a.c. Prin urmare, am pierdut locul 16, s-au pierdut bani, s-a pierdut prestigiu, zburdă pedofilii, se amuză vrăjmaşii ţării noastre. CE TRIST!

    • Alex Coltatu // 23 ianuarie 2019 at 2:51 // Răspunde

      Ionică , mai mult decât caraghioși , cei doi sunt periculoși ! De ce ? Pentru că mulți români îi văd ca pe lideri formatori de opinie !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii