Noutăți

Manipularea minții – Sistemul vrea să te “formeze” încă din copilărie

Omul este tot mai aproape de pierderea oricăror repere… Agresată din toate unghiurile, mintea lui este setată, prin diverse mijloace, să creeze anumite tipare de funcționare, utile păpușarilor din umbră,

Omul nou, ăla pe care îl dorește așa-zisa Nouă Ordine Mondială, trebuie să fie unul spălat pe creier, multicultural, libertin, cu o morală subțire și fără prea multe idealuri.

Patriotismul, dezvoltarea personală, căutarea unor sensuri superioare în viață devin, pentru cei mai mulți, obiective penibile de care e chiar rușinos să vorbești în societate…

Iar pentru ca sistemul să își poată face treaba, acționează insidios încă de la vârsta copilăriei, pentru că primii ani de viață sunt cei în care se formează primele legături neuronale, cele care se vor constitui în program de dezvoltare pentru viitorul om matur.

manipularea-mintii-1

În acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii (difuzat la Nașul tv) vă invit să urmăriți o discuție pe acest subiect, împreună cu prof. univ. Dr. Leon Zăgrean de la Universitatea de medicină și Farmacie Carol Davila din București, unde este șeful disciplinei de fiziologie și neuroștiințe.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Manipularea minții – Sistemul vrea să te “formeze” încă din copilărie

  1. Parinte-1 si parinte-2 in loc de mama si tata: sunt tare curios ce o sa zica asa numitii adepti ai „modernizarii” care se bat cu pumnul in piept!

  2. O emisiune exceptionala, in care se spun lucruri de care este o disperata nevoie. Felicitari, din toata inima.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii