Noutăți

Mafia lemnului și Camera Deputaților

Camera Deputaților este de aproape șase luni complicele mafiei lemnului din România. După ce a fost adoptat în procedură de urgență la Senat, proiectul de lege care ar putea opri devastarea pădurilor României stă din luna iunie pe masa Camerei Deputaților. Între timp, furtul de masă lemnoasă din pădurile României continuă. Mafia lemnului nu este deranjată de nimeni.

La sfârșitul lunii aprilie a.c. opinia publică din România era șocată de amploarea furtului din pădurile României. O anchetă a The Environmental Investigation Agency (EIA) în colaborare cu Antena 3 aducea în atenția opiniei publice amploarea dezastrului produs în pădurile din România cu ajutorul firmei austriece Holzindustrie Schweighofer, care valorifică masă lemnoasă tăiată ilegal.

Imediat au urmat proteste de stradă, organizate de societatea civilă. Din păcate, protestele nu au schimbat nimic în teren și s-au stins așa cum au început, foarte rapid.

Citește continuarea aici: Dan Tanasa


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Mafia lemnului și Camera Deputaților

  1. PUNETI BAZELE UNEI REVOLUTI CA IN ISLANDA.

  2. Ce pretentii sa ai de la un astfel de mafiot cu o astfel de mecla de hot ordinar. Asta ani de zile nu a facut altceva decat sa profite de banii publici ptr a-si face nenumarate vacante in interes propriu. Poate are sponsorizari si de la mafia lemnului pe care atat de mult se straduie sa o protejeze…..

  3. Arde-l-ar focu de blestemat nenorocit si gastile de politicieni mafioti!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii