Noutăți

Julia Roberts: STOP! Sufletul este cel care are nevoie de o intervenție chirurgicală! Este timpul să luăm o poziție

“Perfecțiunea este boala unei națiuni. Noi ne acoperim fețele cu tone de cosmetice (make-up). Ne punem botox și apoi ne înfometăm pentru a ajunge la acea dimensiune perfectă. Încercăm să rezolvăm ceva, să modificăm ceva, dar nu se poate repara ceea ce nu se poate vedea. Sufletul este cel care are nevoie de o intervenție chirurgicală. Este timpul să luam o poziție. Cum te poți aștepta ca altcineva să te iubească dacă nu te iubești pe tine însuți? Trebuie să fii fericit cu tine. Nu contează cum arăți pe dinafară, ceea ce este în interior contează. Astăzi vreau să postez o fotografie fără machiaj. Știu că am riduri, dar astăzi vreau să fiu văzuta dincolo de asta. Vreau să fiu îmbrățișată așa cum sunt și vreau să îmbrățișez și eu la rândul meu pe cei din jur așa cum sunt ei,  să-i iubesc așa cum sunt ei”.  Julia Roberts.

343g8

Oamenii din întreaga lume sunt prea concentrați pe aspectul lor fizic. Prea mult! Este normal să aibă grijă de modul în care arată, dar folosirea excesivă a machiajelor, a steroizilor și a botox-ului a ajuns să ne transforme în personaje ridicole. Lumea a luat-o razna! Filtrarea oamenilor prin această prismă de frumusețe artificială este… cel mai urât lucru din lume. Este într-adevăr dezgustător!

În loc să ne ajutăm pe noi înșine pentru a trăi prin adevăratul nostru potențial, aceste industrii ne blochează în închisori imaginare doar din cauza esteticii. Și nici măcar a unei reale estetici, a uneia naturale, ci a uneia forțate.

Nu contează cât de bine arăți, dacă ești urât în suflet, vei fi mereu urât. Nu contează cât de urât arăți, dacă sufletul tău strălucește, atunci ești un om deosebit.

33191_1

Rezultate dezastruoase ale folosirii botoxului:

botox 1

botox 2

botox 3

botox 4

traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: idealist4ever.com, dailylives.org


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Julia Roberts: STOP! Sufletul este cel care are nevoie de o intervenție chirurgicală! Este timpul să luăm o poziție

 1. Lacramioara // 2 aprilie 2016 at 9:08 // Răspunde

  SUFLETUL…

  Ehei, daca sufletul ar fi PALPABIL precum rotula, piramida nazala, pavilionul extern al urechii etc, ca…RIMELUL, FARDUL, RUJUL etc…ca BANUL, VILA si MASINA…ca VESTIMENTATIA de FITZE in care pozeaza demnitarii, moderatorii, politicienii, oamenii de afaceri, asistentele tv pe la micile ecrane ( ca la cele mari si-adevarate se VEDE cu OCHIUL LIBER!!!),ca sa arati koool?!!!

  Da’ POPORUL, NEAMUL, TARA…arata kooolll???!!!!!

  Sa-nvatam dragilor, unii de la altii, sa ne PRIVIM IN OCHI, cu DESCHIDERE, SINCERITATE, BLANDETE, CANDOARE si, incet, incet, pas cu pas REUSIM sa citim in SUFLETUL OMULUI…ENIGMATIC si CUMINTE, BLAND, CORECT, DEMN si cu COLOANA VERTEBRALA DREAPTA…care nu se vinde, nu-si negociaza sufletul, nu are notiunea de arginti/spaga/mita/ciubuc/coruptie/minciuna/manipulare/frauda/politici anticoncurentiale/dumping etc…ei, genul acesta de OM BUN, STRALUCITOR, LUMINOS… iti da ZILE, VIATA, SPERANTA, INCREDERE, LINISTE, VESNICIA SFINTEI CLIPE…

 2. Lacramioara // 2 aprilie 2016 at 9:49 // Răspunde

  Femeia moderna, haideti sa recunoastem, nu are aer daca nu foloseste niscavai produse cosmetice, daca nu-si intretine poadoaba capilara, tenul etc in acord cu trendul, daca nu-si pune iaca na o fusta mai scurta, mai stramta, mai…dar toate acestea cu decenta si de ce nu, responsabilitate, avand in vedere efectele nocive asupra organismului generate de abuzurile cosmetice, implanturile de botox, silicoane si alti steroizi.

  Fiti FRUMOSI in TRUP, SUFLET si SPIRIT, caci chiar asa SUNTETI!

 3. …si CIRCUMSTANTIAL!:))

 4. Cum sa nu te bucuri atunci cand citesti asemenea articol si asemenea comentarii? Cum sa nu fie ziua frumoasa?

  Multumiri … :))

 5. Sunt ca niste monstri, *dupa*.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii