Noutăți

Jim Carrey condamnă obligativitatea vaccinurilor și reclamă toxicitatea lor!!!

Actorul Jim Carrey a criticat aspru noua legislaţie adoptată pe 1 iulie 2015, de statul american California, potrivit căreia, începând din anul 2016, toţi elevii care urmează cursurile şcolilor publice vor fi vaccinaţi, ne informează ActiveNews.ro

Actorul canadian susţine că respectivele vaccinuri conţin mercur şi aluminiu şi de aceea sunt extrem de periculoase pentru copii, informează The independent.co.uk.

Jim Carrey, care a vorbit în repetate rânduri despre riscul la care sunt supuşi oamenii prin vaccinare, susţine că Jerry Brown, guvernatorul statului California trebuie să fie oprit.

Mai mult, într-un mesaj postat pe reţeaua socială Twitter, actorul canadian, în vârstă de 53 de ani, l-a numit pe Jerry Brown „un fascist corporatist”.

„Guvernatorul Californiei spune «da» otrăvirii a şi mai multor copii cu mercur şi aluminiu prin introducerea vaccinurilor obligatorii. Acest corporatist fascist trebuie oprit”, a fost mesajul lui Jim Carrey pe Twitter.

„Ne spun că mercurul din peşte este periculos, dar că forţarea copiilor de a se lăsa injectaţi cu mercur nu reprezintă un risc. Are sens?”, a fost un alt mesaj al lui Jim Carrey, pe Twitter.

Jim Carrey și fosta sa soție, Jenny McCarthy, au o fetiță care suferă de autism. În postările sale de pe twitter, Carrey recomandă frecvent documentarul “Trace Amounts” ca o sursă de informație.

Citește articolul integral aici: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Jim Carrey condamnă obligativitatea vaccinurilor și reclamă toxicitatea lor!!!

 1. Ca baga si mercur nu stiam.
  Cool!
  Pai… Ma gandesc ca parlamentul Romaniei ar trebuie revaccinat.
  Nu de alta da’ sa fim siguri ca nu se imbolnavesc de ceva, cine-stie-cum.

 2. Vaccinarea-Adevarul Ascuns (subtitrat in romana)
  https://www.youtube.com/watch?v=ZxpmVDVTFF4

  Un film documentar realizat cu aportul specialistilor care ne ajuta sa intelegem cat de periculoase sunt vaccinurile…(sper sa fie util)

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii