Noutăți

Jeremy Shuler, copilul de doar 12 ani student la Universitatea Cornell

Jeremy Shuler, din Grand Prairie, Texas, un copil de doar doisprezece ani, va urma din toamnă cursurile prestigioasei Universități Cornell, specializarea inginerie, fiind desemnat ca cel mai tânăr student al unei instituții de învățământ superior de peste ocean. Jeremy este considerat un copil cu adevărat special: a început să vorbească de la vârsta de șase luni, iar la 18 luni era deja capabil de a purta conversații în două limbi de circulație internațională, engleza și coreeana, limba nativă a mamei sale.

Pentru a putea ține pasul cu fiul lor, Andy și Harrey, părinții lui Jeremy, ambii ingineri aerospațiali, se vor muta din Texas la New York, pentru a putea avea grijă de micuțul student. Drumul către colegiu nu a fost simplu pentru Jeremy. Deși capacitățile sale intelectuale sunt remarcabile, acesta nu putea aplica la universitate pentru că nu avea o diplomă de liceu, în ciuda faptului că încă de la vârsta de 10 ani terminase de studiat toată materia pe care o parcurge un adolescent în patru ani de ciclu liceal. Pentru că nu a avut diplomă, Jeremy urmează mai multe cursuri online în cadrul Texas Tech University Independent School District, diploma acceptată de Universitatea Cornell la înscriere.

texx

“Jeremy este un elev foarte avansat pentru vârsta sa. A demonstrat deja o abilitate incredibilă de a învăța și asimila cunoștințe de nivel colegial”, a declarat Dean Lance Collins, inginer în cadrul Universității Cornell.

„Am fost la Cornell de câteva ori în vizita cu familia. Mâncarea de la cantină mi se pare foarte bună, ceea ce este important pentru mine. Sunt, de asemenea, încântat să învăț lucruri noi și să îmi fac prieteni. Facultatea va fi ceva diferit pentru mine, mai ales în primele săptămâni, până ma obișnuiesc cu orele și viața din campus. Eu am fost educat acasă toată viața mea până acum”, a declarat Jeremy Shuler.

texax

sursa: dailymail.co.uk/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Jeremy Shuler, copilul de doar 12 ani student la Universitatea Cornell

  1. cetățeanul tulburat // 18 august 2016 at 9:07 // Răspunde

    Bravo lui că s-a născut geniu…Însă e rău de noi restul pentru că se vor folosi de el si îl vor pune să creeze tot felul de inginerii în detrimentul celor mulți…

  2. Mucanu Aurel // 20 august 2016 at 10:26 // Răspunde

    Este geniu pentru ca este fiu de coreanca. Inteligenti coreenii astia, mai ales cei din sud. Ii urmaresc privind serialele lor subtitrate on line. Un popor talentat, cu valori morale denetagaduit si care nu au fost bulversati de cultura de consum a zilelor noastre. De fapt ei nu sunt crestini ca noi, care am ajuns coada Europei dupa multimilenara noastra crestinatate, coreenii sunt un fel de budisti confucianisti.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii